O isimler Şehidi unutmadı!

Gülhane Eğitim ve Araştırma Hastanesi'nde tedavisi devam eden Piyade Yarbay Abdullah Cem Demirkan'ın şahadet haberin ardından Kayserili siyasiler de taziye mesajı yayımladı. Ayrıntılar Kayseri Olay Gazetesi haber bülteninde…

O isimler Şehidi unutmadı!
TAKİP ET >> Google News ile Takip Et

Pençe Kilit operasyonu bölgesinde,  4 Temmuz' 2024 tarihinde icra edilen arama tarama faaliyeti esnasında EYP patlaması sonucu yaralanan ve Gülhane Eğitim ve Araştırma Hastanesi'nde tedavisi devam eden Piyade Yarbay Abdullah Cem Demirkan yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamayarak şehit oldu. 

AK Parti Kayseri Milletvekili Ayşe Böhürler

Şehit haberinin ardından AK Parti Kayseri Milletvekili Ayşe Böhürler, sosyal medyadan bir mesaj yayımlayarak, ‘Kahraman Mehmetçiğimiz P.Yb. Abdullah Cem Demirkıran’a Allah’tan rahmet, ailesine ve yakınlarına başsağlığı diliyorum. Şehidimizin mekânı cennet olsun. Milletimizin başı sağolsun…’ dedi. 

CHP Kayseri Milletvekili Aşkın Genç

CHP Kayseri Milletvekili Aşkın Genç ise mesajında, ‘Pençe-Kilit operasyonu bölgesinde, el yapımı patlayıcı maddenin (EYP) patlaması sonucu şehit olan Piyade Yarbayımız Abdullah Cem Demirkan’a Allah’tan rahmet, ailesine ve milletimize başsağlığı diliyorum.’ İfadelerine yer verdi. 

MHP Kayseri Milletvekili Baki Ersoy

Şehit haberinin ardından MHP Kayseri Milletvekili Baki Ersoy da bir mesaj yayımlayarak, ‘Pençe-Kilit Operasyonu bölgesinde 4 Temmuz 2024 tarihinde yaralanan ve tedavi gördüğü hastanede şehit olan Piyade Yarbay Abdullah Cem DEMİRKAN'a Allah’tan rahmet, yakınlarına ve aziz milletimize başsağlığı diliyoruz.’ dedi. 

Sarız Belediye Başkanı Ömer Faruk Eroğlu

Abdullah Cem Demirkan’ın şehadet haberinin ardından Sarız Belediye Başkanı Ömer Faruk Eroğlu da ‘Pençe-Kilit Operasyonu bölgesinde EYP'nin patlaması sonucu yaralanan ve tedavi gördüğü hastanede yapılan tüm müdahalelere rağmen şehit olan kahraman Mehmetçiğimiz Piyade Yarbay Abdullah Cem Demirkan'a Allah’tan rahmet, kederli ailesine ve yakınlarına sabır diliyorum’ mesajını paylaştı.