O isim paylaştı: Nasipte Gazi Babası olmakta varmış!

Kayseri'de bir döneme damgasını vuran Sendikacı Muammer Öner'den duygulandıran paylaşım....

O isim paylaştı: Nasipte Gazi Babası olmakta varmış!
TAKİP ET >> Google News ile Takip Et

 

Ramazan Bayramının birinci günü, 13 Mayıs 2021 tarihinde Ağrı'da PKK terör örgütünün hain saldırı sonucu bir Özel Harekat Polisi Şehit olurken, 4 poliste yaralanmıştı. Yaralı polislerden biri Türk Kamusen ve Büro Sen Başkanlıkları yapan Muammer Öner' in oğlu olduğu belirtildi. Tedavisi süren oğlu ile ilgili açıklama yapan Öner, "Nasipte Gazi Babası olmak varmış" dedi. 

Polis Özel Harekat Komiseri Ertuğrul Öner'in olay sonrası Askeri Helikopteri ile Erzurum Araştırma hastanesine kaldırıldığını dile getiren Öner, şu ifadeleri kullandı: Özel Harekat Komiseri Oğlum Ertuğrul Öner'in Ramazan Bayramı'nın 1. günü Ağrı-Doğubeyazıt ta hain pkk terör örgütü mensuplarının kalleş saldırısı sonucu yaralanması sonrasında devam eden tedavi süreci siz dostların ve Aziz Milletimizin Duaları ve Doktorlarımızın üstün gayretleri ile başarılı geçmektedir. Dualarınız ile bizlere destek olmaya devam ettiğinizi biliyoruz. Hepinize çok teşekkür ederiz. Allah sizlerden razı olsun. 
"Nasip'te Gazi Babası olmak varmış"
"Gazilik Ömür boyu taşınacak bir Şereftir" sözünün anlam ve önemini de bilerek Rabbimizden gelen her şeye razı, Şükür, İnanç, İhlas ve teslimiyetle; Bu Vatan için Şehadete koşan tüm Şehitlerimizi bir kez daha Rahmet ve Minnetle anıyorum. Allah ailelerine büyük sabırlar versin. Gazilerimiz ve yaralı olan evlatlarımızla birlikte Oğlum Ertuğrul'unda bir an evvel iyileşip Kahraman Silah arkadaşlarına ve kutsal görevlerine dönmesini Yüce Allah'tan diliyorum.