O isim Kayserispor'dan ayrılıyor

Süper Lig'de mücadele eden Kayserispor'dan dikkat çeken bir açıklama geldi. Hangi profesyonel isim sarı kırmızılı ekipten ayrılıyor? Detaylar Kayseri Olay haber merkezince derlediğimiz Kayseri haber bülteninde.

O isim Kayserispor'dan ayrılıyor
TAKİP ET >> Google News ile Takip Et

Kayserispor’da hareketli günler yaşanmaya devam ediyor. Süper Lig’de mücadele eden sarı kırmızılı ekipten dikkat çeken bir açıklama geldi. Geçen sezon devre arası kulübe bedelsiz katılan ve Kayserispor’da forma giyen Otobek Shukurov, Alfayha kulübüne transfer edildi. 

Shukurov ‘un transfer bedelinin 400 bin euro tutarında olduğu ifade edilirken Kayserispor bu transferden yüzde 30 pay alacak. 

Kulüpten yapılan açıklamada, “Profesyonel futbolcumuz Otabek Shukurov’un transferi konusunda Alfayha kulübü ile anlaşmaya varılmıştır. Geçen sezonun devre arasında kulübümüze bedelsiz olarak katılan Otabek Shukurov, yapılan anlaşmaya göre 400.000 euro tutarında transfer bedeli ile Alfayha kulübüne katılmıştır. Ayrıca futbolcunun diğer bir kulübe transferi halinde kulübümüzün bu satıştan %30 payı bulunmaktadır. Shukurov’a bundan sonraki kariyerinde başarılar dileriz.” denildi.


O isim Kayserispor'dan ayrılıyor