O isim bayramda ziyaretçi akınına uğradı!

Kayseri siyasetinin ve bürokrasisinin aktif ismi Kurban Bayramı'nda adeta ziyaretçi akınına uğradı. Ayrıntılar Kayseri Olay haber bülteninde…

O isim bayramda ziyaretçi akınına uğradı!
TAKİP ET >> Google News ile Takip Et

Ak Parti’den değişik dönemlerde milletvekili adayı olan, halen Sağlık Bakanlığı’nda Daire Başkanı olarak görev yapan Avşar Aslan, Kurban Bayramının en yoğun ismi olarak dikkat çekti. Pınarbaşı ve memleketi Sarız’da Talas, Bünyan, Develi, Adana-Tufanbeyli, Ankara ve İstanbul’dan gelen misafirlerini konuk etti.

O isim bayramda ziyaretçi akınına uğradı!

Aslan, yoğun temposu içinde, trafik kazasında damadı Ziya Bakıcı’yı kaybeden Kahramanmaraş Göksün Belediye Başkanı Selim Cüce’yi de ziyaret ederek, taziye ziyaretinde bulundu. Söz konusu Aslan o anları sosyal medya hesaplarından paylaşırken; Aslan’ın ziyaretçilerinin ağırlıklı olarak Aslan’a teşekkür ziyaretinde bulunmaları da dikkat çekti. 

O isim bayramda ziyaretçi akınına uğradı!
Aslan son paylaşımında, ‘Kayseri Bünyan ve Develi İlçelerinden teşekkür ziyaretine gelen, Sn. Durdu Ulusoy, Sn. Mahmut Bürüngüz, İldem polis karakolunda bekçi olarak görev yapan Sn. Murat Duran ve Muğla il Emniyet Müdürlüğünde Bekçi olarak görev yapan Sn. Mehmet Aksu beylerin nazik ziyaretlerinden dolayı teşekkür eder, görevlerinden başarılar dilerim...’ ifadelerine yer verdi.