O ilçeye 15 milyon TL'lik destek

Yeşilhisar Belediye Başkanı Halit Taşyapan açıkladı o ilçeye tam 15 milyon TL destek yapıldı. Detaylar Kayseri Olay haber merkezince derlediğimiz Kayseri haber bülteninde.

O ilçeye 15 milyon TL'lik destek
TAKİP ET >> Google News ile Takip Et

Kayseri’nin Yeşilhisar ilçesine tam 15 milyon TL’lik bir destek sağlandı. Kayserili çiftçileri yakından ilgilendiren karar geçtiğimiz günlerde Tarım ve Orman Bakanlığı tarafından açıklanmıştı. Tarım ve Orman Bakanı İbrahim Yumaklı, 2 milyar 32 milyon 291 bin TL’lik destek ödemesinin çiftçilerin hesabına yatırılmaya başlandığını duyurmuştu. 

Ödemeler kapsamında da Kayserili çiftçilere toplam 52 milyon TL’lik bir ödeme yapılacağı ifade edilmişti. 52 milyon TL’lik ödemenin 15 milyon TL’si Yeşilhisar ilçesine yapıldı. 

Mevcut konuya ilişkin Yeşilhisar Belediye Başkanı Halit Taşyapan, “Yeşilhisarlı çiftçimize 15 milyona yakın destek. 25 Nisan 2023 tarihli ve 7179 sayılı Cumhurbaşkanlığı Kararı ile yürürlüğe giren Tarımsal Sulama ücretlerinin yüzde 50’si çiftçilerimize iade edildi. Kayserili çiftçimize 52 milyon 473 bin TL iade edilirken bu ücretin yaklaşık 15 milyonu Yeşilhisarlı çiftçilerimize iade edildi. cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’a ve hükümetimize çiftçilerimiz ve şahsım adına şükranlarımı arz ederiz.” ifadelerini kullandı.

O ilçeye 15 milyon destek

 

DESTEK ÖDEMELERİ HABERİNİ OKUMAK İÇİN TIKLAYIN