O ilçede yıkım var!

Kayseri'nin Felahiye İlçesi Kayapınar Mahallesi'nde, 6 Şubat Kahramanmaraş depremlerinde hasar gören ağır hasarlı ev yıkıldı. Felahiye Kaymakamlığı, belediye ve vatandaşların desteğiyle yıkımı gerçekleştirilen ev, yeniden inşa edilecek. Detaylar Kayseri Olay Haber'de...

O ilçede yıkım var!

6 Şubat depremlerinin ardından ağır hasar alan evlerin yıkımına kontrollü bir şekilde devam ediyor. Kayseri'nin Felahiye İlçesinde de ağır hasarlı evin yıkımı gerçekleşti. Kayseri’nin Felahiye İlçesi Kayapınar Mahallesi'nde ağır hasarlı bir ev yıkıldı. 6 Şubat Kahramanmaraş depremlerinde hasar gören bu evin yıkımı tamamlandı.

Yeniden inşa edilecek

Yıkımı gerçekleştirilen evin yerine yenisi yapılacak. Felahiye Kaymakamlığı, Felahiye Belediyesi, Felahiye Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı ile Felahiyeli vatandaşların desteğiyle yıkımı gerçekleştirilen ev, yeniden yapılıp, sahibine teslim edilecek. Yapılan açıklamada, ailelerin mağdur olmamaları için en kısa sürede yeni evlerine kavuşacağının müjdesi verildi. Yeniden inşa edilecek evlerin, ailelerin ihtiyaçlarına uygun olarak ve dayanıklı bir şekilde yapılacağı kaydedildi.

O ilçede yıkım var!

Depremin yaraları sarılıyor

6 Şubat'ta Kahramanmaraş merkezli meydana gelen depremler, birçok yapıda ağır hasarlara neden olmuştu. Felahiye ilçesinde de bu depremler nedeniyle ev zarar görmüştü. Felahiyeli vatandaşlar da hem Kaymakamlık hem Belediye hem de vatandaşların yardımlarıyla bu zararların giderilmesi için kolları sıvadı. 

O ilçede yıkım var!