O ilçede şenlik yerine bakın ne yapılacak?

Ankara'da faaliyetlerini sürdüren Tomarza-Pusatlılar Derneği tarafından dikkat çeken bir karara imza attı. Her yıl mahallede şenlik düzenleyen dernek bu yıl başka bir karar aldı. Detaylar Kayseri Olay haber merkezince derlediğimiz Kayseri haber bülteninde.

O ilçede şenlik yerine bakın ne yapılacak?
TAKİP ET >> Google News ile Takip Et

Ankara’da faaliyetlerini sürdürüp her sene birlik ve beraberliği sağlamak için Pusatlı Köyünde Şenlik yapan dernek bu sene şenlik düzenlemeyecek. Her yıl renkli görüntülere sahne olan şenlik yerine bu yıl toplanacak para ile ihtiyaç sahibi bir aileye ev alınacak.  

O ilçede şenlik yerine bakın ne yapılacak?

Konuya ilişkin açıklamalarda bulunan Tomarza-Pusatlılar Dernek Başkanı Mustafa Özyolu, “Sizlerinde bildiği gibi köyümüzde birlik beraberliği sağlayarak kardeşlik duygularımızı pekiştirmek için köyümüzde muhteşem şenlik yapıyorduk. Bu sene de şenliğimize yapacaktık. Ama Pusatlılı ihtiyaç sahibi bir ailenin ev ihtiyacı olduğu için dernek yönetimimizdeki hemşerilerimiz ile bir araya gelerek bu sene şenliğimize harcayacağımız maliyet ile ihtiyaç sahibi hemşerimize ev alıp verme kararı aldık. Alınan kararı Ankara’da ve Pusatlı’da bulunan hemşerilerimiz ile paylaşarak hemşerimizde onayını aldık. Sağolsun hemşerilerimiz maddi yardımlarda bulunmaya başladılar. İnşallah en kısa zamanda ihtiyaç sahibi ailemizi evini alarak teslimini yapacağız. Bu vesile ile bu güne kadar ve bundan sonra maddi ve manevi yardımda bulunacak hemşerilerimize derneğimiz adına çok teşekkür eder, Allah hayırlarını kabul etmesini dilerim” dedi.

O ilçede şenlik yerine bakın ne yapılacak?