O ilçede selâlar için ortak karar... 35 mahalleyi kapsıyor

Kayseri Yeşilhisar Belediyesi, 10 Ağustos 2024'ten itibaren 35 mahalledeki cenaze selâlarını merkezi sistemden duyuracak. Detaylar Kayseri Olay'da...

O ilçede selâlar için ortak karar... 35 mahalleyi kapsıyor

Kayseri'nin Yeşilhisar Belediyesi vatandaşlara bir duyuruda bulundu. Yeşilhisar Belediyesi, 35 mahallede vefat eden kişilerin cenaze selâlarının merkezi sistem aracılığıyla duyurulacağını açıkladı. Belediye Başkanlığı ve İlçe Müftülüğü'nün ortak kararıyla, 10 Ağustos 2024 tarihinden itibaren uygulanacak bu sistemle, öğle vakti kalkacak cenazeler için saat 11:00, ikindi vakti kalkacak cenazeler için ise saat 14:00'te selâ verilecek.

Yeşilhisar Belediyesinden yapılan duyuruda şu ifadelere yer verildi; "Belediye Başkanımız ve İlçe Müftümüzün ortak istişaresi neticesinde, 35 Mahallemizin herhangi birinden vefat eden ve taziye evi ilçemizde olan cenazelerin selâları 10.08.2024 tarihinden itibaren merkezi selâ sisteminden verilmesine karar verilmiştir. Buna göre öğle vaktinde kalkacak cenazeler için saat 11:00'de ikindi vaktinde kalkacak cenazeler için saat 14:00'de selâ verilecektir. Halkımıza duyurulur."

O ilçede selâlar için ortak karar... 35 mahalleyi kapsıyor