O ilçede Kaymakam dert dinlemeye çıktı!

Kayseri'nin Sarıoğlan ilçesinde Kaymakam Mehmet Fatih Uçar, vatandaşları ziyaret etti. Mahalle ziyaretleri gerçekleştiren Kaymakam Uçar, talepleri dinledi. Detaylar Kayseri haber bülteninde.

O ilçede Kaymakam dert dinlemeye çıktı!
TAKİP ET >> Google News ile Takip Et

Kayseri'nin Sarıoğlan ilçesinde 6 Mayıs 2024 tarihinde göreve başlayan Kaymakam Mehmet Fatih Uçar, vatadnaşları dinlemek için mahalle ziyaretleri gerçekleştirdi. Ziyaretlerde sıkıntıları ve talepleri dinleyen Kaymakam Uçar, mahalle ziyaretleri kapsamında Ömürlü, Palas ve Ilıca Mahallelerini  ziyaret ederek vatandaşlarla bir araya geldi.

O ilçede Kaymakam dert dinlemeye çıktı!

Sarıoğlan Kaymakamı Uçar vatandaşları dinledi

Sarıoğlan Kaymakamlığı'ndan konuyla ilgili olarak yapılan açıklamada, 'Kaymakamımız Sayın  Mehmet Fatih Uçar,  mahalle ziyaretleri kapsamında Ömürlü, Palas ve Ilıca mahallelerini  ziyaret ederek mahalle sakinlerinin istek, görüş ve taleplerini dinledi. Kaymakamımız  mahallelerde incelemelerde bulundu' denildi. 

O ilçede Kaymakam dert dinlemeye çıktı!

Sarıoğlan Kaymakamı Mehmet Fatih Uçar kimdir? 

12.10.1998 tarihinde Ankara ili Altındağ ilçesinde doğdu. İlk, Orta ve Lise eğitimini Hatay’da tamamladıktan sonra 2020 yılında Uluslararası Kıbrıs Üniversitesi Hukuk Fakültesinden burslu olarak mezun oldu. Lisans eğitimini bitirdikten sonra 1 yıl avukatlık stajını tamamlamak suretiyle avukatlık ruhsatnamesini aldı. Daha sonra 2022 yılında T.C. İçişleri Bakanlığı tarafından yapılan Kaymakam Adaylığı sınavını kazanarak 111. Dönem Mülki İdare Amiri Hatay Valiliği Kaymakam Adayı olarak mesleğe başladı.  İl merkez stajını Hatay Valiliğinde tamamladıktan sonra Artvin İlinde Mülkiye Müfettişi Refakatindeki Teftiş Stajını tamamladı. Teftiş Stajı sonrası Hatay İli Antakya İlçesinde refiklik stajını tamamladı. Refiklik stajı süresince deprem bölgesinde iaşe ve ibate hizmetlerinin koordinasyonunu icra etti. 30.04.2024 tarihli İçişleri Bakanlığı onayıyla 06.05.2024 tarihinde ilçemizdeki görevine başlamıştır.

O ilçede Kaymakam dert dinlemeye çıktı!