O İlçede çeşmenin başına gelmeyen kalmadı!

Kayseri'nin Bünyan ilçesinde bir sokak çeşmesine gün içinde iki saldırı birden gerçekleşti. Bünyan Belediye çeşmeyi tamir ederken, yine saldırıya uğramasına emekli eğitimci Seyit Burhanettin Akbaş, sosyal medya hesabından tepki gösterdi. Detaylar Kayseri Olay Haber'de...

O İlçede çeşmenin başına gelmeyen kalmadı!

Kayseri’nin Bünyan İlçesinde bir sokak çeşmesinin başına gelmeyen kalmadı. Emekli Eğitimci Seyit Burhanettin Akbaş, aynı gün içinde çeşmeye iki kez saldırıya uğradığını paylaştı. Olay Bünyan İlçesi Sümer Mahallesi İnönü caddesinde yaşandı. 

O İlçede çeşmenin başına gelmeyen kalmadı!

Akbaş, çeşmeye zarar verenlerin vatandaşlar tarafından görülmesi ihtimaline karşı, yetkililere ihbar edilmesini söyleyerek, “Bünyan Bugün sokak çeşmemiz aynı gün ikinci defa saldırıya uğradı. Çeşmeyi onaran Bünyan Belediyesi ekipleri şaşkınlık geçirdi. Çeşmenin vanasının altından boruyu parçalamışlar. Saat 22.30 itibariyle Bünyan Belediyesi ekipleri yeniden onarıp tekrar görüntüsünü aldılar. Ben sadece bu çeşmeye saldıranları görenlerin bilgi vermelerini rica ediyorum. Sümer Mahallesi İnönü caddesi gibi işlek bir caddede güpegündüz bu saldırıyı yapanları mutlaka birilerinin görmüş olduğunu düşünüyorum.” ifadelerini kullandı.

O İlçede çeşmenin başına gelmeyen kalmadı!

Eğitimci Yazar Seyit Burhanettin Akbaş, ilçenin kültür ve tanıtımı açısından paytığı paylaşımlar ve araştırmalarla tanınıyor.