O ilçede çay 3 TL'den satılacak

Kayseri'nin o ilçesine yepyeni bir işletme kazandırılıyor. Gelecek hafta içerisinde açılması beklenen işletmede bulunan kafe bölümünde çay 3 TL'den satılacak. Detaylar Kayseri Olay haber merkezince derlediğimiz Kayseri haber bülteninde.

O ilçede çay 3 TL'den satılacak
TAKİP ET >> Google News ile Takip Et

Tomarza Belediye Başkanı Osman Koç, geçtiğimiz aylarda yaptığı Kent Lokantası açıklamasıyla dikkat çekmişti. İlçede bir Kent Lokantası açmak için çalışmalar yapacağını böylelikle ekonomik sıkıntı yaşayan gençlere, öğrencilere ve emeklilere uygun fiyata yemek vereceklerini aktaran Başkan Koç, ilçeye yeni açılacak işletme ile bu kez çayın 3 TL’den satılacağını duyurdu. 

O ilçede çay 3 TL'den satılacak

Kayseri Valiliği ile Tomarza Belediyesi işbirliğinde yapılan ve Tomarzalı kadınlara özel olan Tomarza Belediyesi Hanımeli ve Köy Pazarı işletmesi yakın zamanda açılacak. 

O ilçede çay 3 TL'den satılacak

Bu işletmede Tomarzalı kadınlar tarafından üretilen doğal peynir, yoğurt, süt, meyve gibi yöresel ürünler satışa sunulacak. Özellikle ilçede duvar diplerinde yani sağlıksız ortamlarda satış yapan kadınlar için bu işletme kolaylık sağlayacak. Belediye kontrolünde olacak işletme de kadınlar, ücretsiz şekilde kışın soğuğuna, yazın sıcağına maruz kalmadan daha hijyenik bir ortamda satış yapabilecek. 

O ilçede çay 3 TL'den satılacak

Yine işletmenin Köy Pazarı olarak planlanan binasında yine Tomarzalı kadınlara ve ailelerine özel içerisinde çayın 3 TL’den satılacağı bir kafede yer alacak. İşletmenin hafta içerisinde Vali Gökmen Çiçek’in katılı ile açılması bekleniyor. 
 

O ilçede çay 3 TL'den satılacak