O ilçe Başkanından iddialı sözler: Kayseri'nin başkenti burası!

Kesdoğan Vadisi yürüyüşü, 3 Ekim Dünya Yürüyüş Günü'nde yapıldı. Etkinlikte Akkışla Belediye Başkanı Ayhan Arslan, iddialı bir açıklama yaptı. Arslan, 'Akkışla, Kayseri'nin başkentidir' dedi.

O ilçe Başkanından iddialı sözler: Kayseri'nin başkenti burası!
TAKİP ET >> Google News ile Takip Et

Kayseri Doğada, Etkinlik Kayseri, Sureti Alem Fotoğraf Sanatı Derneği üyelerinin yanı sıra Akkışla'dan birçok sivil toplum kuruluşu temsilcileri ve vatandaşların katılımıyla Kesdoğan Vadisi yürüyüşü, 3 Ekim Dünya Yürüyüş Günü’nde yapıldı. 
“TÜM KAYSERİ'YE VE ÜLKEMİZE TANITACAĞIZ”
Etkinlikte Konuşan Akkışla Belediye Başkanı Ayhan Arslan ''Yoğun Katılımın olması önemliydi ama katılımcıların memnuniyeti daha önemli. Görüyoruz ki herkes memnun. Akkışla'mızın kültürel zenginliklerinin bir kısmını böylece görmüş oldular. Bu sadece bir kısmıydı. İlçemizin zenginliklerini tüm Kayseri'ye ve ülkemize tanıtacağız. Kesdoğan Vadisi yürüyüşümüzün ardından bizi çalışmalarında devam ettiğimiz Kesdoğan Millet bahçemiz karşıladı. İnşallah buradaki çalışmalarımız bittiğinde etkinliklerimizi arttırarak devam ettireceğiz” diye konuştu.
 “Esasını söylemek gerekirse Akkışla’mız, Kayseri’mizin başkentidir” ifadeleri ile de dikkat çeken Başkan Arslan, katılımcılara pandemi kurallarına uydukları için de teşekkür etti. Diğer yandan katılımcılar da Başkan Arslan’a ilgisinden dolayı teşekkür etti.