O güzergahları kullananlar dikkat! Trafiğe kapatılıyor

Kayseri Büyükşehir Belediyesi Su ve Kanalizasyon İdaresi Genel Müdürlüğü (KASKİ) tarafından vatandaşlara önemli bir uyarı yapıldı. KASKİ'nin çalışma yapacağı o güzergahlar kademeli olarak trafiğe kapatılacak. Detaylar Kayseri Olay haber merkezince derlediğimiz Kayseri haber bülteninde.

O güzergahları kullananlar dikkat! Trafiğe kapatılıyor
TAKİP ET >> Google News ile Takip Et

Kayseri’de pazartesi günü itibariyle bazı yollar kullanılamayacak. Açıklama Kayseri Büyükşehir Belediyesi Su ve Kanalizasyon İdaresi Genel Müdürlüğünden (KASKİ) yapıldı. 

Geçtiğimiz günlerde ihalesi gerçekleştirilen Melikgazi İlçesi Arif Caddesi ve Niyazi Bahçecioğlu Caddesi Bağlantısı Kanalizasyon Hattı İnşaatı sebebiyle Niyazi Bahçecioğlu ve Arif Caddesi'nin Sivas Bulvarı kesişiminde yarından (02 Eylül 2024 Pazartesi)  itibaren çalışmalar başlayacak. Çalışmalar kapsamında vatandaşların can ve mal güvenliği düşünülerek söz konusu güzergahlar kademeli olarak trafiğe kapatılacak. 

Mevcut konuya ilişkin KASKİ’den yapılan açıklama şu ifadeler kullanıldı; “Genel Müdürlüğümüz tarafından ihalesi gerçekleştirilen “Melikgazi İlçesi Arif Caddesi ve Niyazi Bahçecioğlu Caddesi Bağlantısı Kanalizasyon Hattı İnşaatı" kapsamında Niyazi Bahçecioğlu ve Arif Caddesi'nin Sivas Bulvarı kesişiminde 02 Eylül 2024 Pazartesi gününden itibaren yatay sondaj ve açık kazı metodu ile kanalizasyon hattı imalatı çalışmaları başlayacaktır.

Siz değerli vatandaşlarımızın can ve mal güvenliği düşünülerek yapılacak çalışmalar kapsamında söz konusu güzergâhtaki yollar kademeli olarak trafiğe kapatılacaktır. Vereceğimiz rahatsızlıktan dolayı şimdiden özür dileriz.” 
 

O yolları kullanacaklar dikkat! Trafiğe kapatılıyor