O görüntülerin ardından dikkat çeken ziyaret!

Sarızlıların uzunca bir süredir sosyal medyadan gündeme taşımaya çalıştığı Sarız Çayı'nın durumu ile ilgili dikkat çeken bir ziyaret gerçekleşti. Ayrıntılar Kayseri Olay haber bülteninde…

O görüntülerin ardından dikkat çeken ziyaret!
TAKİP ET >> Google News ile Takip Et

Sarız halkının uzunca bir zamandır gündeme taşımaya çalıştığı, Kayseri Olay olarak değişik dönemlerde haberleştirdiğimiz Sarız Çayı’nın görüntülerinin ardından Sarız Belediyesi ve Sarız Kaymakamlığı harekete geçerek, çayın temizlenmesi için girişimlere başlamıştı. Ancak Sarız Çayı ile ilgili tek sorun ortaya çıkan çirkin görüntü değil. Sarızlılar, bölgedeki patates üreticilerinin aşırı su kullanmasından kaynaklı olarak suyun azaldığını ve kullanılan kimyasallardan dolayı balık ölümlerinin gerçekleştiğini belirterek, çözüm bulunmasını istiyordu. 

O görüntülerin ardından dikkat çeken ziyaret!
Tüm bu yaşananlar sırasında Sarız Kaymakamı Kerem Albayrak’ın DSİ 12. Bölge Müdürü Rahmi Şahin’i makamında ziyaret etmesi dikkat çekti. Söz konusu ziyaret DSİ. 12. Bölge Müdürlüğü’nün  sosyal medya hesaplarından, ‘Kayseri Sarız Kaymakamı Sayın Kerem Albayrak Bölge Müdürümüz Sayın Rahmi Şahin'i makamında ziyaret etti. Ziyarette Sarız ilçesine yapılması planlanan yatırımlar görüşüldü.’ ifadeleriyle paylaşıldı.