'O dönemde hakimlerin hepsi makul şekilde lehime karar veriyordu ama sonra…'

'O dönemde hakimlerin hepsi makul şekilde lehime karar veriyordu ama sonra…'
TAKİP ET >> Google News ile Takip Et


Yahyalı ve Yeşilhisar’da ilçelerinde düzenlenen doğalgaz hattı temel atma törenine katılan Çevre ve Şehircilik Bakanı Mehmet Özhaseki, “Avrupa’nın ikiyüzlülüklerini yüzlerine vurmaya devam edeceğiz” dedi. 

 Yahyalı ilçesinde doğalgaz hattının temeli törenle atıldı. Törene Çevre ve Şehircilik Bakanı Mehmet Özhaseki, Kayseri Valisi Süleyman Kamçı, AK Parti Grup Başkanvekili Mustafa Elitaş, AK Parti Kayseri milletvekilleri; Taner Yıldız, İsmail Tamer ile Sami Dedeoğlu, Yahyalı Belediye Başkanı Esat Öztürk ile vatandaşlar katıldı.

Burada vatandaşlara seslenen Çevre ve Şehircilik Bakanı Mehmet Özhaseki, Türkiye'nin coğrafi olarak sorunlu bir bölgede olduğunu belirtti. Konuşmasında “Avrupa’nın ikiyüzlülüklerini yüzlerine vurmaya devam edeceğiz” diyen Özhaseki, “Suriye’de çıkan iç savaşın ardından Türkiye’ye gelen mültecilere de kucak açtıklarını söyledi. Bakan Özhaseki ve beraberindekiler Yahyalı’nın ardından bu kez de Yeşilhisar’da düzenlenen doğalgaz temel atma törenine katıldı.Özhaseki, buradaki konuşmasında da CHP Lideri Kemal Kılıçdaroğlu ile aralarında süren bazı davaların aleyhinde sonuçlanmasına atıfta bulunarak, “O dönemde hakimlerin hepsi makul şekilde lehime karar veriyordu. Amerika’dan emir geldiği için kararlar aleyhime döndü” dedi.

 "ORADAKİ ŞİZOFREN MANYAK SÖYLEDİ"

Özhaseki, şunları söyledi: “Kemal Kılıçdaroğlu ile benim bir atışmam oldu, buna hepiniz şahitsiniz. Haksız ithamlarına maruz kaldım. Bunları tespit ettirdim ve tazminat aldım. Tazminat paraları ile de sucuk dağıttım. O dönemde hakimlerin hepsi makul şekilde lehime karar veriyordu. Fakat bir müddet sonra Amerika’dan ‘Aleyhe karar vereceksiniz’ diye emir geldi. Bütün kararlar aleyhime dönmeye başladı. Karar veren insanlar, sizle insaf ve vicdan yok mu? Siz anayasaya ve kanunlara bağlı değil misiniz? Oradaki şizofren manyak söyledi diye masum olan bir insanın aleyhine nasıl karar verirsiniz? Oradaki manyak emir verdi diye subaylar olarak insanlara nasıl kurşun sıkarsınız? Ne yazık ki böyle kötülükleri de gördük. Allah’a şükür temizliyoruz. Onların belalı tipleri hep içeride. Kurşun sıkanlar içeride, hesabını veriyorlar. Orada sürünecekler.”