O devlet kurumu ihale açtı! Bakın ne alacak?

TCDD İşletmesi Sivas 4. Bölge Müdürlüğü, Kayseri-Çetinkaya Elektrifikasyon Sistemleri için 7 kalem malzeme alacak. Detaylar Kayseri Olay haber merkezince derlediğimiz Kayseri haber bülteninde.

O devlet kurumu ihale açtı! Bakın ne alacak?
TAKİP ET >> Google News ile Takip Et

Türkiye Cumhuriyeti Devlet Demiryolları (TCDD) İşletmesi Sivas 4. Bölge Müdürlüğü, Kayseri-Çetinkaya Elektrifikasyon Sistemleri kapsamında ihtiyaç duyulan yedek malzemeler için ihale düzenliyor. Müdürlük, 7 farklı kalemden oluşan yedek malzeme alımı için ihaleye çıkıyor.

İhale, 2024/1011263 kayıt numarası ile gerçekleştirilecek olup, yerli isteklilerden teklifler alınacak.

İhaleye konu olan malzemeler arasında seksiyon izolatörü, motor kumandalı ayırıcı, yük ayırıcısı, devre kesici, akım transformatörü ve gerilim transformatörü gibi elektrik tesisatlarında kullanılan kritik parçalar yer alıyor. Bu malzemelerin alımıyla, Kayseri-Çetinkaya hattındaki elektrikli sistemlerin daha güvenli ve verimli çalışması hedefleniyor.

İhaleye Katılmak İçin Son Gün 2 Eylül

İhaleye katılacak firmaların, ihale dokümanında belirtilen belgelerle birlikte tekliflerini 2 Eylül 2024 saat 14:00'a kadar TCDD Sivas 4. Bölge Müdürlüğü İhale Bürosuna vermeleri gerekiyor. İhale dokümanı, 500 TL karşılığında aynı bürodan temin edilebiliyor.

İhale Yeri

Türkiye Cumhuriyeti Devlet Demiryolları (TCDD) Sivas 4. Bölge Müdürlüğü İhale Bürosu (3. Kat 325 nolu oda) ve İhale Toplantı Salonu (1. Kat 113 nolu oda) yapılacak.

İhalenin ayrıntılı bilgi için TIKLAYINIZ