O başkan adayından 6 bin kişiye iş vaadi! İşte o vaat…

O başkan adayı, başkan seçilmesi halinde yapacakları projeyi açıkladı. İşte o projeye ait detaylar Kayseri Olay Gazetesi olarak hazırlanan Kayseri haber bültenimizde...

Youtube Kanalı
Youtube Kanalı
Abone Ol
O başkan adayından 6 bin kişiye iş vaadi! İşte o vaat…
TAKİP ET >> Google News ile Takip Et

İyi Parti Melikgazi İlçe Başkan Adayı Sedat Kılınç, seçim çalışmalarına devam ediyor. Melikgazi için farklı projeleri olduğunu sürekli dile getiren Kılınç, başkan seçilmesinin ardından yapacaklarını sırayla açıklıyor. Bu kapsamda Kılınç, Melikgazi’de yapacakları proje ile 6 bin kişiye istihdam kapısı açacaklarını duyurdu.

O başkan adayından 6 bin kişiye iş vaadi! İşte o vaad…

Başkan seçilmesi durumunda hayata geçireceği proje ile çiftçiye de katkı sağlayacağını ifade eden Kılınç, endüstriyel kenevirden kağıt üretim tesisi yapacaklarını böylelikle ağaçların kesilmesine engel olacaklarını aktardı. 

Kılınç, projesini şöyle anlattı; 'Endüstriyel kenevirden kağıt üretim tesisi bu proje ile minumum 6 bin kişiye istihdam sağlayacağız. Türkiye’de 19 ile endüstriyel kenevir üretim izni verildi. Bunlardan biri de Kayseri. Kayseri’nin Melikgazi Bölgesi’nde yapacağımız 100 bin metre kare kapalı alanla endüstriyel kenevirden kağıt üreteceğiz. Hem çiftcimize katkı sağlayacağız hem de 120 bin dekar alan ekilmiş olacak. Hem de şehrimizin havasını temizleyeceğiz. Endüstriyel kenevirin şöyle bir özelliği var. Karbondioksiti yok ediyor oksijen üretiyor. Bu sayede de ormanlarımızın, ağaçlarımızın kesilmesine de engel olmuş olacağız. Hem şehrin ekonomisine hem de çevreye katkıda bulunmuş olacağız’ açıklamasında bulundu.