O arsa 150 milyona satıldı

Kayseri Dünya Ticaret Merkezi'nin yanı başındaki 10 bin metrekarelik parsel geçtiğimiz günlerde yapılan ihale ile 150 milyon TL'ye satıldı. Ayrıntılar Kayseri Olay haber bülteninde…

O arsa 150 milyona satıldı
TAKİP ET >> Google News ile Takip Et

Kayseri Büyükşehir Belediyesi’nin Ekim ayının ilk meclis toplantısı Büyükşehir Belediye Başkanı Memduh Büyükkılıç’ın başkanlığında yapıldı. Toplam 81 maddenin görüşüldüğü meclis toplantısında dikkat çeken maddelerden biri de Kayseri Büyükşehir Belediyesi’nin de de ortağı olan Kayseri Dünya Ticaret Merkezi’ndeki hisse devri idi. CHP Grup Başkanvekili Özgür Özer’in konuyla ilgili bilgi talep etmesi üzerine açıklamalarda bulunan Büyükşehir Belediye Başkanı Memduh Büyükkılıç, geçtiğiz günlerde Kayseri Anadolu Haber Gazetesi’nin ‘200 Milyonluk arsa satılıyor!’ başlığı ile manşetten duyurduğu ihaleyle ilgili de bilgi verdi.

O arsa 150 milyona satıldı

Kayseri Dünya Ticaret Merkezi’nin yanı başındaki 14644ada, 5 parsel numaralı ticaret alanı 24.9.2024 tarihinde ihaleye çıkmıştı. Başkan Büyükkılıç, içinde otel alanının da bulunduğu ticaret alanının 150 milyon liraya satıldığı ifade etti. Başkan Büyükkılıç, Biliyorsunuz onun hemen yanı başında bir de otel arsası var idi. Onu da ihaleye çıkarttık. Amacımız havaalanı güzergahında önemli bir merkez. Hem de bu yapılacak projeye de dolaylı desteği olmuş olacak. İhale çıkartıldı. O da 150  milyona mı gitti? İnşallah orada da güzel bir proje hayata geçilir. Duranlardan bir şey olmaz. Harekete geçenlerden bereket olur. Hem ekonomiye hem şehrimize…’ diye konuştu. 

O arsa 150 milyona satıldı