Nursaçan yeniden Başkan seçildi

Türk Diyanet Vakfı Kayseri Şubesi 6. Olağan Genel Kurulu yapıldı. Kurulda, mevcut Başkan Salim Nursaçan yeniden seçildi.

Nursaçan yeniden Başkan seçildi
TAKİP ET >> Google News ile Takip Et

Türk Diyanet Vakıf Sen Kayseri Şubesi 6. Olağan Kurulu gerçekleştirildi. Genel Kurul’a, Genel Başkan Nuri Ünal, Genel Başkan Yardımcıları Ali Tuna ve Hilmi Şanlı, 19. Dönem Milletvekili Seyfi Şahin, MHP İl Başkan Yardımcıları Çetin Başpınar, Necati Keskin, Kürşat Temür, Gökbayrak platformu Genel Başkanı Kul Ahmet Cantürk, TÜRKAV Kayseri İl Başkanı Ali Özocak  ve yönetimi, Aydınlar Ocağı Başkanı Hüseyin Türkmen, Saadet Partisi İl Başkan Yardımcısı Nuri Ürkündaş, Kamu-Sen İl başkanı Ramazan Sıdar, Kamu-Sen Konfederasyonuna bağlı sendikaların şube başkanları ve yönetimleri, Ülkü Ocakları İl Başkan Yardımcısı Kadir Selçuklu Çifci ve il yönetimi,  Bünyan Belediyesi eski Başkanı Mehmet Özmen, MTTB il başkan yardımcısı Tolunay Tolunay Emir Koçer, Anadolu Eksen sendikası temsilcisi, Alperen Ocakları temsilcisi, Doğu Türkıstanlı yetkililer ve sendika üyelerinin katılımları ile gerçekleşti. 

Nursaçan yeniden Başkan seçildi

Divan teşekkülü ile Başkan Salim Nursaçan söz alarak açılış konuşmasını yaptı. Nursaçan konuşmasında, "Başkanlığımız dönemimizde çok çalışarak üye sayımızı üç katına çıkardık. Burada yönetimimin ve üyelerimizin emeği çok fazla. Hepsine teşekkür ediyorum. Kayseri İl müftülüğü ve ilçe müftülüklerinde idarecilerimizle hiç bir sorun yaşamadan tüm sorunlarımızı çözebiliyoruz.  İletişim kanallarımız açık. Bizlere yardımcı olan herkese teşekkür ediyorum " dedi.

Nursaçan yeniden Başkan seçildi

‘İlklerin sendikasıyız’

Genel Başkan Nuri Ünal da ise "Köklü bir sendikanın üyesiyiz.  Kamu-Sen ve Türk Diyanet Vakıf-Sen ilklerin sendikasıdır. Yetkili olduğumuz dönemde, iş barışını, memur maaşlarında adaleti, özlük hakları konusunda çalıştıklarını, buralarda da başarılı olduklarını" ifade etti.

Verdiği örneklerle bugünü kıyas eden Ünal, mevcut yetkili sendikanın memurları mağdur ettiğini anlatarak, yeni seçilecek yönetimden daha çok çalışarak yetkiyi almaları konusunda gayretlerini istedi.

Yapılan seçimde Salim Nursaçan ve yönetimi tek liste ile kazandı.