Nursaçan da oradaydı!

Endonezya'nın Ankara Büyükelçisi Achmad Rizal Purnama'nın ev sahipliğinde düzenlenen Endonezya'nın bağımsızlığının 79. yıl dönümü etkinliğine Endonezya Kayseri Fahri Konsolosu, Kayseri OSB eski Başkanı Tahir Nursaçan da katıldı. Ayrıntılar Kayseri Olay haber bülteninde…

Nursaçan da oradaydı!
TAKİP ET >> Google News ile Takip Et

Endonezya'nın Ankara Büyükelçisi Achmad Rizal Purnama'nın ev sahipliğinde düzenlenen Endonezya'nın bağımsızlığının 79. yıl dönümü etkinliği Ankara’da yapıldı. Milli Savunma Bakanı Yaşar Güler, Türk Devletleri Teşkilatı Aksakallar Konseyi Başkanı Binali Yıldırım, AK Parti Kayseri Milletvekili Ayşe Böhürlerin de katıldığı resepsiyondaki bir diğer Kayserili Kayseri OSB eski Başkanlarından Tahir Nursaçan oldu.

Nursaçan da oradaydı!

Aynı zamanda Endonezya Kayseri Fahri Konsolosu olan Nursaçan, ailesi ile katıldığı etkinlikte yöresel gömleği ile de dikkat çekti. Nursaçan o anları sosyal medyadan, ‘Endonezya'nın 79. Bağımsızlık Günü'nü kutlamak için bu özel etkinliğe Kayseri Fahri Konsolosu olarak ailemle beraber katıldım. Bu tarihi günde, Endonezya'nın bağımsızlık mücadelesine ve ulusal değerlerine olan derin bağlılığını bir kez daha hissettik. Türk-Endonezya dostluğunun daha da güçlendiği bu anlamlı günde, Endonezya halkının coşkusunu ve gururunu paylaşmaktan mutluluk duydum. Bağımsızlık Günü kutlu olsun!’ ifadeleriyle paylaştı.