Nuh Naci Yazgan Üniversitesi'nde kariyer fırsatı! Başvurular bugün başladı

Nuh Naci Yazgan Üniversitesi, 5 fakülte ve çeşitli bölümlere toplam 39 öğretim görevlisi alacak. Başvurular bugün başladı. Detaylar haber bülteninde...

Nuh Naci Yazgan Üniversitesi'nde kariyer fırsatı! Başvurular bugün başladı
TAKİP ET >> Google News ile Takip Et

Nuh Naci Yazgan Üniversitesi; Diş Hekimliği, Sağlık Bİlimleri, Fen-Edebiyat Fakülteleri, Meslek Yüksekokulu ve Hukuk Fakültelerine çeşitli bölümlerde öğretim görevlisi alacak.

Üniversite; 2547 sayılı Yükseköğretim Kanununun ilgili maddeleri ile 09.11.2018 tarihli Resmî Gazete’de yayımlanarak yürürlüğe giren “Öğretim Üyesi Dışındaki Öğretim Elemanı Kadrolarına Yapılacak Atamalarda Uygulanacak Merkezi Sınav ile Giriş Sınavlarına İlişkin Usul ve Esaslar Hakkında Yönetmelik”in ilgili hükümleri uyarınca öğretim görevlisi alacağını duyurdu. 

39 öğretim görevlisinin alınacağı ilanda; profesör, dr. öğretim görevlisi, doçent, araştırma görevlisi gibi kadrolarda alım yapılacak.

Başvuru Ne Zaman?

İlan Tarihi: 17 Ekim 2024
Son Başvuru Tarihi: 31 Ekim 2024
Ön Değerlendirme Sonuçları: 4 Kasım 2024
Giriş Sınavı: 7 Kasım 2024
Sonuçların Açıklanması: 11 Kasım 2024

Profesör kadrosuna başvuracak adayların

Bir dilekçenin ekinde, noter veya resmi kurumlarca onaylanmış lisans, yüksek lisans, doktora belgeleri, doçentlik belgesi, doçentlik yabancı dil başarı belgesi, yurt dışından alınan diplomalar için denklik belgesi, nüfus cüzdanının tasdikli fotokopisi, adli sicil belgesi veya adayın beyanı, iki adet fotoğraf, özgeçmiş (YÖK formatlı), bilimsel yayınlarını kongre ve konferans tebliğleri ile bunlara yapılan atıfları, sanat eserlerini, icralarını ve bunlara ilişkin dokümanı, eğitim-öğretim faaliyetlerini, yönetimlerinde devam eden ve biten doktora, sanatta yeterlik veya yüksek lisans çalışmalarını, üniversite veya yüksek teknoloji enstitüsüne katkılarını kapsayan dosyayı Üniversite Rektörlüğü’ne altı nüsha olarak teslim etmeleri gerekiyor. 

Doçent kadrosuna başvuracak adayların

Bir dilekçenin ekinde, özgeçmiş (YÖK formatlı), yayın listesi, noter veya resmî kurumlarca onaylanmış lisans, yüksek lisans, doktora belgeleri, doçentlik belgesi, doçentlik yabancı dil başarı belgesi, yurt dışından alınan diplomalar için denklik belgesi, nüfus cüzdanının tasdikli fotokopisi, adli sicil belgesi veya adayın beyanı, iki adet fotoğraf, bilimsel çalışmalarını ve yayınlarını kapsayan 4 takım dosyayı Üniversite Rektörlüğü’ne teslim etmeleri gerekiyor.

Doktor Öğretim Üyesi kadrosuna başvuracak adayların

Bir dilekçenin ekinde, noter veya resmi kurumlarca onaylanmış lisans, yüksek lisans, doktora belgeleri, yurt dışından alınan diplomalar için denklik belgesi, nüfus cüzdanının tasdikli fotokopisi, askerlik belgesi, adli sicil belgesi veya adayın beyanı, iki adet fotoğraf, özgeçmiş (YÖK formatlı), bilimsel çalışma ve yayınlarını kapsayan 4 takım dosyayı ilgili Dekanlığa teslim etmeleri gerekiyor.

Nuh Naci Yazgan Üniversitesi'nde kariyer fırsatı! Başvurular bugün başladı

Nuh Naci Yazgan Üniversitesi'nde kariyer fırsatı! Başvurular bugün başladıNuh Naci Yazgan Üniversitesi'nde kariyer fırsatı! Başvurular bugün başladıNuh Naci Yazgan Üniversitesi'nde kariyer fırsatı! Başvurular bugün başladıNuh Naci Yazgan Üniversitesi'nde kariyer fırsatı! Başvurular bugün başladıNuh Naci Yazgan Üniversitesi'nde kariyer fırsatı! Başvurular bugün başladı

Nuh Naci Yazgan Üniversitesi'nde kariyer fırsatı! Başvurular bugün başladı

İlana ait detaylı bilgi için TIKLAYINIZ