Nevşehir Belediye Başkanı Arı'dan dikkat çeken Özhaseki paylaşımı!

Çevre Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Mehmet Özhaseki'nin sağlık sorunları nedeniyle istifa ettiğini açıklamasının ardından İyi Partili Nevşehir Belediye Başkanı Rasim Arı'dan dikkat çeken bir paylaşım geldi. Ayrıntılar Kayseri Olay haber bülteninde…

Nevşehir Belediye Başkanı Arı'dan dikkat çeken Özhaseki paylaşımı!
TAKİP ET >> Google News ile Takip Et

Çevre Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Mehmet Özhaseki, dün akşam saatlerinde X Sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımla, Bakanlık görevinden istifa ettiğini duyurdu. Son dakika haberinin yankıları devam ederken İyi Partili Nevşehir Belediye Başkanı Rasim Arı’dan dikkat çeken bir paylaşım geldi. 

AK Parti’den Nevşehir Belediye Başkanı olduğu dönemde, basın mensuplarıyla bir araya gelen Rasim Arı, ‘Bir ara Kayseri Kapadokya’nın merkezidir falan söylemler oldu. İstanbul’da bir toplantıda Memduh Büyükkılıç'a 'Memduh ağabey, kafamı bozmayın Erciyes’i de elinizden alırım' dedim. Canımı sıkmasınlar Nevşehir’in adını da Kapadokya yaptırırım’ sözleriyle tepkileri üzerine çekmiş, sonrasında sağlık sorunlarını gerekçe göstererek, belediye başkanlığı görevinden istifa ettiğini açıklamıştı. AK Parti’den de istifa eden Arı, 31 Mart 2024 seçimlerinde İYİ Parti’den Nevşehir Belediye Başkan adayı olunca katıldığı bir etkinlikte, bu sözler nedeniyle kendisini o dönem AK Parti Yerel Yönetimlerden sorumlu genel başkan yardımcısı Mehmet Özhaseki’nin görevden aldırdığını belirterek, ‘Kapadokya’nın merkezi Nevşehir’dir. Çok başımı ağrıttı bu durum. Sayın Mehmet Özhaseki çok zoruna gitmiş, ama Kapadokya’nın merkezi Nevşehir. Çok diş biledi değil mi? Sonunda da Kayserili Mehmet Özhaseki arzusuna ulaştı. Nevşehir’in Belediye Başkanını görevinden aldırdı. Ne diyoruz! Nevşehir’de başkasından emir almayacağız. Bu böyle biline’ sözleriyle dikkat çekti. 

31 Mart 2024 seçimlerinde yeniden Nevşehir Belediye Başkanı seçilen Arı’nın Özhaseki’nin Çevre Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığından istifa ettiğini duyurduğu X Sosyal medya paylaşımını alıntılayarak, ‘Rabbim şifa versin…’ ifadeleriyle paylaşması dikkat çekti.