Nereden nereye?

Kayserispor'dan Barcelona'ya transfer olan Emre Demir, kısa süren Avrupa macerasının ardından Fenerbahçe'ye transfer oldu, ancak umduğunu bulamadı. Genç oyuncu, Sakaryaspor'a kiralandı. Detaylar Kayseri Olay Haber'in Kayseri Haber Bülteninde...

Nereden nereye?

Kayserispor'dan dünyaca ünlü İspanya devi Barselona'ya transfer olan ancak burada tutunamayan genç yetenek Emre Demir, TFF 1. Lig takımlarından Sakaryaspor'a kiralandı.

Nereden nereye?

Kısa süren Avrupa macerası hayal kırıklığı yaşattı

Barcelona'ya transferi sonrası Avrupa'da aradığını bulamayan Emre Demir, Fenerbahçe'ye transfer oldu. Ancak burada da beklentilere yanıt veremeyen genç oyuncu, sırasıyla Samsunspor ve Ümraniyespor'da kiralık olarak forma giydi. Demir, şimdi ise Sakaryaspor'a kiralandı.

Nereden nereye?

Genç yaşta büyük başarı yakaladı, ama gerisi gelmedi

Emre Demir, Süper Lig’de en genç gol atan yerli futbolcu ünvanını kazanarak dikkatleri üzerine çekmişti. Genç yaşına rağmen kariyerinde birçok önemli takımda forma giyen Emre, şimdi Sakaryaspor'da yeteneklerini sergileyecek. Emre'nin adı kendisine Kayserispor'dayken büyük şans veren Bülent Uygun'un çalıştırdığı Sivasspor ile anılıyordu. Emre Demir, Sakaryaspor'un kampına katıldı ve çalışmalara başladı.Emre Demir'in, Barselona'dan sonra TFF 1. Lig takımlarına kiralanması 'Nereden nereye' olarak yorumlandı.