Ne zaman açılacak?

Kayseri'nin Melikgazi ilçesinde yapımına bir süre önce başlanan merkez ne zaman bitecek? Tesisin açılış tarihi ile ilgili olarak açıklama geldi. Detaylar Kayseri haber bülteninde.

Ne zaman açılacak?

Kayseri'nin Melikgazi ilçesine bağlı TOKİ Demokrasi Mahallesi'nde yapımına bir süre önce başlanan Aile Sağlığı Merkezi ile ilgili açıklama geldi. Melikgazi Belediye Başkanı Mustafa Palancıoğlu, merkezde devam eden çalışmaları yerinde inceledi. 

Ne zaman açılacak?

Yaklaşık 3 ay önce yapım çalışmalarına başlanılan merkezde son durum ne? Başkan Palancıoğlu, merkezde 1,5 ay içerisinde çalışmaların tamamlanmasının planlandığını dile getirdi. Başkan Palancıoğlu, şu ifadeleri kullandı: TOKİ Demokrasi Mahallesi'ne kazandırdığımız aile sağlığı merkezimizdeyiz. Yaklaşık 3 ay önce temelini attığımız aile sağlığı merkezimizde sona gelmek üzereyiz. 1.5 ay içerisinde ince işleri de tamamlanıp inşallah yakın zamanda faaliyete geçecek. TOKİ Bölgemiz şehir merkezine uzak olduğu için, vatandaşlarımızın mahalle içerisinde kolay ulaşabilecekleri noktalarda hizmet almaları önem arz ediyor. Söz verdiğimiz gibi ilçemizde sağlık merkezi ihtiyacı kalmayacak.Aile sağlığı merkezlerimizin büyük kısmı açıldı ya da açılma aşamasında. Hayırlı, uğurlu olsun" dedi.

Ne zaman açılacak?