Ne yağmur ne kar… Meteoroloji'den Kayseri için dikkat çeken uyarı!

Kayseri'de bugün hava nasıl olacak? Hava durumuna ait detayları Meteoroloji 7. Bölge Müdürlüğü yayımladı. Müdürlükten dikkat çeken bir de uyarı geldi. Detaylar Kayseri Olay haber merkezince derlediğimiz Kayseri haber bülteninde.

Ne yağmur ne kar… Meteoroloji'den Kayseri için dikkat çeken uyarı!
TAKİP ET >> Google News ile Takip Et

Kayseri'de ilkbahar  mevsimine girdiğimiz nisan ayında hava sıcaklığının mevsim normallerinin üzerinde seyretmeye başladı. Meteoroloji 7. Bölge Müdürlüğünden alınan verilere göre bugün öğle saatlerinden itibaren Kayseri’de az bulutlu, zamanla parçalı ve çok bulutlu bir hava beklenirken, çevre illerin yağışlı geçeceği tahmin ediliyor. Yine hava sıcaklıklarının mevsim normallerinde seyredeceği öngörülürken, rüzgarın kuzeyli yönlerden hafif, yer yer orta kuvvette eseceği bekleniyor.

Hava durumunun normal göründüğü Kayseri için Meteoroloji 7. Bölge Müdürlüğünden dikkat çeken bir uyarı geldi. Uyarıda çığ tehlikesine karşı dikkatli olunması istenirken şu ifadelere yer verildi; “Bölgemizde yüksek kar örtüsüne sahip dik ve eğimli yamaçlarda, yüksek sıcaklıkların devam etmesiyle birlikte çığ tehlikesi, kar erimeleri ve heyelan riski bulunmaktadır. Bu nedenle yaşanabilecek olumsuzluklara karşı dikkatli ve tedbirli olunması gerekmektedir.”
 

İşte Kayseri'de bugün hava durumu:

Ne yağmur ne kar… Meteoroloji'den Kayseri için dikkat çeken uyarı!