NASA ve Tesla'nın tedarikçisi Kayserili şirketten önemli duyuru

Mega Metal, Ticaret Bakanlığı'nın MARKA/TURQUALITY destek programı için yaptığı ön onay başvurusunun kabul edildiğini duyurdu. Detaylar Kayseri Olay Gazetesi olarak hazırladığımız Kayseri haber bültenimizde…

NASA ve Tesla'nın tedarikçisi Kayserili şirketten önemli duyuru

Kayseri Organize Sanayi Bölgesi'nde ana metal sanayi sektöründe faaliyet gösteren NASA, Tesla gibi şirketlerin tedarikçisi de olan Mega Metal, önemli bir gelişmeyi duyurdu. Şirket, uluslararası pazarlarda etkinliğini artırmak ve küresel rekabet gücünü güçlendirmek amacıyla Türkiye Cumhuriyeti Ticaret Bakanlığı'nın yürüttüğü MARKA/TURQUALITY destek programına yaptığı başvurunun ön onayının kabul edildiğini açıkladı.

Borsa İstanbul Yıldız Pazar'da "MEGMT" koduyla işlem gören Mega Metal, bu destek programının, markalaşma ve sürdürülebilir kârlılık stratejilerini destekleyeceğini belirtti. 

Şirketin Kamu Aydınlatma Platformu'ndan (KAP) yaptğı açıklamada şu ifadelere yer verildi; "Şirketimizin uluslararası pazarlarda etkinliğini ve marka bilinirliğini yeni yatırımlarla artırmak, küresel ölçekte satış ve rekabet gücünü artırarak sürdürülebilir kârlılık ve büyüme stratejilerimizi desteklemek amacıyla, Türkiye Cumhuriyeti Ticaret Bakanlığı tarafından yürütülen devlet destekli tek markalaşma programı olan MARKA/TURQUALITY destek programına yaptığımız ön onay başvurusu olumlu karşılanarak, kabul edilmiştir. Kamuoyunun bilgisine saygıyla sunarız."

Şirketin KAP açıklaması için TIKLAYINIZ