Narkotik ve İstihbarat ekiplerinden Kayseri'de operasyon!

Narkotik ve İstihbarat Şube Müdürlüğü ekiplerinin ortak çalışması sonucu 2 şahıs yakalandı. Detaylar haber bülteninde...

Narkotik ve İstihbarat ekiplerinden Kayseri'de operasyon!
TAKİP ET >> Google News ile Takip Et

Kayseri'de polis ekipleri kentin huzur ve güvenliğini sağlamak için uyuşturucuyla mücadele operasyonlarına aralıkısız ve kararlı şekilde devam ediyor. Bu kapsamda 2 şahıs yakalandı.

Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ve İstihbarat Şube Müdürlüğü ekipleri,uyuşturucu madde ticareti yapan ve torbacı olarak tabir edilen sokak satıcılarına yönelik düzenledikleri operasyonda 2 şüpheli yakalandı. 

Narkotik ve İstihbarat ekiplerinden Kayseri'de operasyon!

Yakalanan şüphelilerden  32 yaşındaki H.S.(Kocasinan) isimli şahsın daha önce çeşitli suçlardan 9 yıl 2 ay kesinleşmiş hapis cezası olduğu belirlendi. Şahsın ikamet ve aracı yapılan aramada 2 parça halinde toplam 3,65 gram narkotik madde ve 1 adet hassas terazi ele geçirildi.

Olayla ilgili gözaltına alınan (B.D.) isimli şahıs hakkında "Uyuşturucu Madde Bulundurmak" suçundan, (H.S.Kocasinan-1992) isimli şahıs hakkında ise "Uyuşturucu Madde Ticareti Yapmak" suçundan adli işlemler başlatıldı.