Naci Görür'den dikkat çeken paylaşım: Tıpkı komedi gibi...

Ünlü Yerbilimci Prof. Dr. Naci Görür, Tokat depremin ardından peş peşe paylaşımlarda bulunuyor. Görür, 'Deprem uzmanları sıra sıra boy gösteriyor' diye serzenişte bulundu. Ayrıntılar Kayseri Olayın Kayseri Haberinde...

Naci Görür'den dikkat çeken paylaşım: Tıpkı komedi gibi...

Ünlü Yerbilimci Prof. Dr. Naci Görür, 'Halkıma duyuru' başlığıyla Tokat depreminin ardından X hesabından paylaşımda bulundu.

Yaşanan deprem sonrasında sitem dolu bir paylaşım yapan Görür, komedi yakıştırması yaparak, serzenişte bulundu. Sitem dolu sözler sarf eden Görür, 'Şu anda televizyonlarda yaşanan sahneleri çok iyi biliyorsunuz değil mi? Tıpkı komedi gibi. Deprem oluyor. Televizyonlar konuşmaya başlıyor. Deprem uzmanları sıra sıra boy gösteriyor. Kayıp yoksa şükür edilecek . Gece dışarıda kalınacak. Sonra da unutulacak. Eğer deprem büyükse acı ve keder. Sevgili halkım bu daha ne kadar sürecek? Neden deprem dirençli yerleşim alanları için talepte bulun muyorsunuz? Harekete geçmiyor musunuz? 6 Şubatı ne çabuk unuttunuz? Deprem bizim için domates fiyatından, kırmızı et fiyatından daha  mı önemsiz? Mülkün sahibi sizsiniz' diye paylaşımda bulundu.