Mustafa Tokgöz yine Kayserispor için yaptı yapacağını!

Kayserispor eski Basın Sözcüsü Mustafa Tokgöz, Konyaspor maçı için özel bir etkinlik düzenliyor. 19 Mayıs ruhunu yansıtan yorumlarla katılım sağlayan taraftarlar, Kayserispor maçını locada izleme keyfi ve Kayserispor forması kazanma şansı yakalayacak. Detaylar Kayseri Olay Haberin Kayseri Haberinde...

Mustafa Tokgöz yine Kayserispor için yaptı yapacağını!

Kayserispor eski Basın Sözcüsü Mustafa Tokgöz, Konyaspor maçına ilginin artması adına önemli bir hamlede bulundu.

Tokgöz, sarı-kırmızılı kulübe, yönetimde olmamasına rağmen büyük destek veriyor. Maç skor tahminleriyle binlerce forma hediye ederek taraftarın gönlünde taht kuran genç iş insanı, bu kez de locasını taraftara açtı. Tokgöz, 19 Mayıs vurgusu yaparak, “Kayserispor-Konyaspor maçını formalarımızı giyerek locamızda birlikte izleyelim. Buyurun Instagram hesabına” dedi.

Mustafa Tokgöz yine Kayserispor için yaptı yapacağını!

Hem maç izlenecek hem de forma kazanacaklar 

X hesabından Instagram hesabının linkini paylaşan Tokgöz, burada da, “19 Mayıs ruhunu anlatan en güzel yorumu gönderinin altına yaz. Maç günü için geri sayıma başla. 19 Mayıs Gençlik ve Spor Bayramı’mıza özel 19 sporsever gencimize, 19 Kayserispor forması ve Konyaspor maçında locada maç keyfi hediye” diye müjde verdi.

Mustafa Tokgöz yine Kayserispor için yaptı yapacağını!

Katılım şartları neler?

Katılım takvimi ve koşullar şu şekilde: Katılım yaş aralığı: 16-30 yaş. Kazanan listesi: 18 Mayıs 2024 Cumartesi (Yorum seçimleri Tokgöz Grup Yönetim Kurulu tarafından, oylama yapılarak belirlenecektir.) Katılımcılar birden fazla yorum yapma hakkına sahiptir.