Mustafa Tokgöz, Kayserispor'a geri mi dönüyor?

Kayserispor Başkanı Ali Çamlı ve Mustafa Tokgöz, DSİ 12. Bölge Müdürü Rahmi Şahin'i ziyaret etti. Başkan Çamlı, Şahin'e ismi yazılı olarak Kayserispor forması hediye etti. 2 Haziran'daki Olağan Genel Kurul'da Mustafa Tokgöz'ün yeni yönetimine girileceği iddia edildi. Detaylar Kayseri Olay Haber'in Kayseri Haberinde...

Mustafa Tokgöz, Kayserispor'a geri mi dönüyor?

Kayserispor Başkanı Ali Çamlı ve iş insanı Mustafa Tokgöz, DSİ 12. Bölge Müdürü Rahmi Şahin'i makamında ziyaret etti. Ziyaret sırasında Başkan Ali Çamlı, Rahmi Şahin'e ismi yazılı olan bir Kayserispor forması hediye etti. 

Mustafa Tokgöz, Kayserispor'a geri mi dönüyor?

Başkan Ali Çamlı Kayserispor'da devam edecek mi?

Kayserispor Başkanı Ali Çamlı'nın, eski yönetici Mustafa Tokgöz ile birlikte Rahmi Şahin'i ziyaret etmesi, 2 Haziran'da yapılacak olan Olağan Genel Kurul'da Mustafa Tokgöz'ün yeni yönetime girilip girilmeyeceği konusunu da gündeme getirildi. İş insanı Mustafa Tokgöz, geçtiğimiz hafta içinde yeni yönetimde olmayacağını yakın çevresine açıklamıştı.

Mustafa Tokgöz, Kayserispor'a geri mi dönüyor?

Başka bir aday çıkacak mı?

Sarı-Kırmızılı ekip, sezonu 42 puanla tamamlayarak kümede kalmayı başarmıştı. Başkan Ali Çamlı'nın yeni dönemde güçlü bir liste ile yeniden başkanlığa devam etmesi bekleniyor. Çamlı, geçtiğimiz günlerde yaptığı açıklamada, başka bir adayın çıkması durumunda başkanlığı bırakabileceğini söylemişti, Kayserispor camiası, yaklaşan Olağan Genel Kurul'da nasıl bir yol izleneceğini merakla bekliyor.