Mustafa Tokgöz'den dikkat çeken paylaşım! Hangi oyuncuyu eleştirdi?

Kayserispor eski basın sözcüsü Mustafa Tokgöz, X hesabından yaptığı paylaşımda Eyüpspor karşısında 2-0 geriden gelip 2-2 beraberliği yakalayan takımı tebrik etti. Ramazan Civelek'i eleştiren Tokgöz, neler söyledi?

Mustafa Tokgöz'den dikkat çeken paylaşım! Hangi oyuncuyu eleştirdi?

Kayserispor, bugün ilk yarısı kötü, ikinci yarısı da bir o kadar iyi bir futbol ortaya koydu. Sarı-Kırmızılı takım 2-2'dan gelip, 2-2 beraberliği Eyüpspor karşısında elde ederek, önemli bir başarı elde etti. 

Kayserispor’un eski basın sözcüsü Mustafa Tokgöz, sosyal medya platformu X üzerinden yaptığı paylaşımla dikkat çekti. Tokgöz, takımı tebrik ederken, kötü bir performans sergileyen Ramazan Civelek’i de eleştirdi.

'İnananları sahaya sürdüğünüzde güzel şeyler oluyor'

"Biz bu futbolcularla her şeyi başarırız" diyen Tokgöz, “Tebrikler tüm takım! 3 puanı kaçırdık, 1 puanı hak ettik. Çok para alanları değil, inananları sahaya sürdüğünüzde ve doğru yerde oynattığınızda çok güzel şeyler oluyor. (Ramazan’ı ayrı tutuyorum.) Burak hocam, imkanlarınızın farkındayız. Eğer gerçek bir takım kurabilirsek, bu futbolcularla her şeyi başarabiliriz” ifadelerini kullandı.

Mustafa Tokgöz'den dikkat çeken paylaşım! Hangi oyuncuyu eleştirdi?

'Daha Fazla Gol Pozisyonu Üretmeliyiz'

Tokgöz, takımın performansını beğendiğini, ancak 6 ve 8 numaralı oyunculara daha fazla görev bilinci aşılanması gerektiğine vurgu yaparak, "3 maçın geneline baktığımızda, bugün ilk yarı hariç, oyuncularımız istekli. Ancak daha fazla birlikte oynamaya ihtiyaçları var. 6 ve 8 numaralı oyunculara amaçları ve yapmaları gerekenler iyi anlatılmalı, ileride kalabalıklaşmalıyız. Daha fazla gol pozisyonu üretmeliyiz” şeklinde görüş bildirdi.