Mustafa Tokgöz Bakın Kimlere Kayserispor'u Tanıttı?

Kayserispor eski basın sözcüsü Mustafa Tokgöz, şehrin en büyük merka değerini tanıtmaya devam ediyor. Tokgöz, Kayseri'ye gelen Çinli misafirlere Kayserispor forması hediye ederek, yine farkındalık oluşturdu. Ayrıntılar Kayseri Olay'ın Kayseri Haberinde...

Mustafa Tokgöz Bakın Kimlere Kayserispor'u Tanıttı?

Kayserispor eski basın sözcüsü Mustafa Tokgöz, sarı-kırmızılı takıma verdiği destekle taraftarın gönlünde taht kurmaya devam ediyor.

Tokgöz, Kayserispor’un tanıtımı ve gelişimi için son 5 yıldır var gücüyle çalışıyor. Mevcut yönetimde olmamasına rağmen desteğini esirgemeyen Tokgöz, bugün Çinli misafirlerine de Kayserispor forması hediye etti. ‘Tüm dünyayı bilecek ve saygı duyacak’ diye paylaşım yapan Tokgöz, Çinli misafirleriyle hatıra fotoğrafı çektirdi.

Tokgöz, Kayserispor’un, cumartesi günü deplasmanda karşılaşacağı maça gideceğini ve desteğini sürdüreceğini söyledi. Çok iyi bir çıkış yakaladıklarını belirten Tokgöz, Kayserispor’un, Recep Uçar ile daha da başarılı bir konuma geleceğini ifade etti. Ankaragücü'nün kaliteli bir takım olduğunu dakkit çeken Tokgöz, zorlu bir maça çıkacaklarını ve Ankara'dan puan ya da puanlar alarak, şehre dönmek istediklerini kaydetti. 
Kayserispor formasının tanıtımı için şu ana kadar binlerce forma hediye eden Tokgöz, pandemi döneminde ‘vefa paketi’ projesiyle hatırı sayısı ekonomik katkı sağlamıştı.