Musluklardan bu renklerde su mu aktı! Şok iddia!

Musluklardan bu renklerde su mu aktı! Şok iddia!
TAKİP ET >> Google News ile Takip Et

KASKİ Belediyelerle 2020-2024 yıllarına ilişkin yatırım toplantıları yaparken Boztepe Mahallesi’nde ortaya çıkan durum tepki topladı. Vatandaşların iddiasına göre musluklardan sabah saatlerinde sarı ve kahverengi su aktı.

Vatandaşlar farklı renklerde akan suları fotoğraflayarak sosyal medyadan paylaştı. “Boztepe’de sular sabah gitti yeni geldi ve sonuç ortada 1 saattir suyu akıtıyoruz normal su gelsin diye hiç banamısın demedi. Şimdi bu boşa akıttığımız su faturaya nasıl yansıyacak çok merak ediyorum gerçekten.” mesajı paylaşan vatandaşlara yönelik yapılan sosyal medya yorumları da dikkat çekti.

Yorumlardan bazıları şu şekilde:

İbrahim Ethem Bilen: Belediye meyve suyu dağıtmış afiyet olsun

Ahmet Aykar: Belediye gazozu derlerdi hep büyüklerimiz demek ki o gazoz bu oluyomus . Valla güzel kardeşim hemde öyle bi yansıtırlar ki allah esirgeye.

Gökhan Kaya: Çalışma vardı..ondan dolayı.

Efe Demir: O ne üzüm şırasımı verdi belediye.

Bektaş Adıyaman: Soguk çay ve limonata servisi vermiş kaski resmen

Ferat Celen: Soldaki Salep sagdaki Fanta gibi duruyor

Bahadır Murat: Videoya çek hakem heyetine başvur bence haklı bulurlar seni, ha uğraşmam diyorsan da sen bilin, 1 ton akıttı isen zaten 4-5 lira karar senin.

MUHTAR: SULAR KİRLİ AKTI, AMA ABARTMA VAR

Diğer yandan haber merkezimizin ulaştığı Mahalle Muhtarı Bilal Erdem ise, mahallede birkaç yerde su arızasının yaşandığını ve KASKİ ekiplerinin duruma müdahale ettiğini belirterek, “Bazı bölgelerde borularda yaşanan sıkıntılar yaşandı, su sızıntıları oldu. Ekipler anında müdahale etti. Musluklardan su arızası nedeniyle kirli su bir süre aktı, ama vatandaşlar biraz abartmış galiba. Suyun renkgi sarımsı bir şeydi ama o kadar da değildi. Biraz abartma olmuş ama farklı renkte su aktı, sonra sorun giderildi” dedi.

 Haber: Cafer ZENGİN