Olgunharputlu: İş Dünyası olarak Çelik'i yeniden başkan görmek istiyoruz

Olgunharputlu: İş Dünyası olarak Çelik'i yeniden başkan görmek istiyoruz
TAKİP ET >> Google News ile Takip Et

AK Parti'de Büyükşehir Belediye Başkan adayı olarak kimin gösterileceği merak konusu olurken, partiye yakınlığı ile bilinen MÜSİAD, bu konuda rengini belli etti. MÜSİAD Kayseri yönetimi, Başkan Mustafa Çelik'in yeniden aday gösterilmesi çağrısı yaptı.

 

MÜSİAD yerel seçimlere yönelik olarak dikkat çeken bir çıkış yaptı.AK Parti’ye yakınlığı ile bilinen dernek, Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanlığı konusunda rengini belli etti.

MÜSİAD yönetimi “Projeler yarım kalmamalı” diyerek mevcut Başkan Mustafa Çelik’ten yana tavır aldı.  Bu kapsamda MÜSİAD  eski Başkanı  da olan AK Parti İl Başkanı  Şaban Çopuroğlu’nu da ziyaret eden  MÜSİAD yönetiminin bu konudaki düşünlerini Çopuroğlu’na da ilettikleri ifade edildi.

MÜSAD yönetimi aynı zamanda Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Çelik’i de ziyaret ederek, destek pozu verdi.

Bu ziyaretlerin ardından yazılı açıklama yapan MÜSİAD Kayseri Şube Başkanı Nedim Olgunharputlu; “Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Çelik’i, 31 Mart 2019 tarihinde yapılacak yerel seçimlerde yeniden Büyükşehir Belediye Başkanı olarak görmeyi şehrimizin geleceği adına, projelerin tamamlanması için, iş dünyası olarak son derece olumlu buluyor ve önümüzdeki dönemde de hizmete devam etmesini gerekli görüyoruz.”  ifadelerini kullandı.

Başkan Olgunharputlu, "İş dünyasının temsilcileri olarak, MÜSİAD Kayseri adına, kurulduğumuzdan bu yana paha biçilemez bir manevi mirasa sahip olduğumuzun bilinciyle, değerlerden ve ilkelerimizden ödün vermeden, kardeşlik zincirimizi güçlendirerek, şehrimiz için ülkemiz adına faydalı işler yapmaya çalıştık ve bundan sonra da gücümüz yettiği kadar çalışmaya devam edeceğiz. Bugün gelinen noktada, Şehrimizin ehil yöneticileri marifetiyle, proje üretkenliği ve uygulama profesyonelliği ve kabiliyetinin, Türkiye’ye örnek olmuştur. Çelik Başkan başta olmak üzere şehrin gelişimine katkı sunan herkese teşekkür ediyoruz" dedi.

 

ÇOPUROĞLU: STK’LARA HER ZAMAN KAPIMIZ AÇIK

MÜSİAD’ın Kayseri yönetimi, aynı zamanda derneğin eski Başkanları da olan AK Parti İl Başkanı Şaban Çopuroğlu ve Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Çelik’i ziyaret etti.

MÜSİAD Kayseri Şube yönetimi, AK Parti’yi il teşkilatını ziyaret etti. Ziyarette misafirlerini ağırlayan AK Parti İl Başkanı Şaban Çopuroğlu, STK’lara her zaman kapılarının açık olduğunu söyledi. MÜSİAD Kayseri Şube Başkanı Nedim Olgunharputlu da aynı zamanda derneklerinin eski Başkanı da olan Çopuroğlu’na başarı dileklerini iletti ve belediyelerin çalışmalarından övgüyle bahsetti.

MÜSİAD’DAN ÇELİK’E ZİYARET

Diğer yandan Müstakil Sanayici ve İş Adamları Derneği Kayseri Şubesi yönetimi, aynı zamanda  Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Çelik’i de ziyaret etti. Şube Başkanı Nedim Olgunharputlu, ziyarette Başkan Çelik’e çalışmalarından dolayı teşekkür etti.

“BİZE ŞU SÜRE ZARFINDA NÖBET SİZİN DEDİLER”

Başkan Çelik de ziyarette, “Bize şu süre zarfında nöbet sizin dediler. Bu süreyi dolu dolu geçirmek için sürekli koşturduk” ifadelerini kullandı. MÜSİAD yönetimine nazik ziyaretleri için teşekkür eden Çelik, bulunan makamların karşılığının tam olarak verilmesi gerektiğini ifade etti.  Başkan Çelik, “Bize şu süre zarfında nöbet sizin dediler. Bu süreyi dolu dolu geçirmek için sürekli koşturduk. İlk yıllarda hazır proje stokumuz vardı. Sayın Özhaseki Başkan’ımdan kalan projeleri bir an önce tamamlayıp hizmete açtık, arkasından da imzamızı atacağımız, iz bırakacak projelere başladık. Fiziki yatırımlar zaten olmazsa olmaz işlerimiz. Aslolan iz bırakacak, 20-30 yıl ötesini görerek planlanan projeler yapmak. Bunun için Bekir Yıldız Bulvarı, Hulusi Akar Bulvarı ve 15 Temmuz Bulvarı’nı 3,5 seneye sığdırdık. 14 katlı kavşak yaptık. Sadece Keykubat gibi 1 milyon 150 bin metrekare yeşil alanı bu şehre kazandırdık. Keykubat’a 10 bin ağacı 10 dakikada dikerek yeşile boyadık. Diktiğimiz ağaçlar önümüzdeki yıl daha iyi kendini gösterecektir. İlçelerimizdeki kadın ve gençlik merkezleriyle birlikte 18 sosyal yaşam merkezi yaptık. Halkımız yapılan bu hizmetleri görüyor” diye konuştu.

Ziyarette MÜSİAD Şube Başkanı Nedim Olgunharputlu, Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Çelik’e tablo, Başkan Çelik de Olgunharputlu’ya “Medeniyetler Şehri Kayseri” kitabını hediye etti.