`Muhalefeti eleştiren muhalefet örneği!.. `

`Muhalefeti eleştiren muhalefet örneği!.. `
TAKİP ET >> Google News ile Takip Et

CHP Kocasinan Belediye Meclis Üyesi Orhan Karakoçluoğlu, MHP Kayseri Milletvekili Baki Ersoy'a tepki gösterdi. Karakoçluoğlu, "Muhalefeti eleştiren, muhalefet örneği ile malesef MHP tarih yazmaya devam ediyor" dedi. 
 
MHP Milletvekili Baki Ersoy'un, pandemi dönemindeki eleştirilere tepki gösterdiğini hatırlatan Karakoçluoğlu, Ersoy'un, 'dünya genelinde bir salgın diyerek, görev ihmali içerisindeki kamu görevlilerine arka çıktığını' söyledi. 
"VATANDAŞ HALİNDEN MEMNUNDA BİZ Mİ ABARTTIK?"
"Sayın milletvekilimiz adına üzgünüm. Demek ki hükümetin ve belediye başkanlarının zafiyetini görememiş" diyen Karakoçluoğlu, "Pandemi sürecinde işini ve gelirini yitiren milyonlarca insan devletin verdiği bin TL ile ayakta durdu da bizler mi hükümete haksız eleştiri yaptık. Vefa gruplarının ağır kriterlerini aşamayıp tenceresi kaynamaya yatağa aç giren insanlar hallerinden memnundu da biz mi konuyu abartık. Dünya alarma geçtiği zaman umreye giden vatandaşları sorumsuzca umreye gönderen, dönüşlerinde ise kontrolsüzce ülkenin dört bir yanına yayan liyakatsız yöneticilere mi haksızlık yaptık. Ayasofya ibadede açılınca, adeta süper taşıyıcı konumuna gelecek  350 bin kişiyi toplayan liyakatsız yöneticileri biz haksız mı eleştirdik.
Maçları seyircisiz oynanan Türkiye ligleri gerçeği var iken, AVM leri açan, düğünleri kontrolsüz bırakan, sırf turizm olumsuz etkilenmesin diye insanları turistlik bölgelere sağlıkları pahasına gitmeleri için ucuz kredi verdiren yöneticileri mi haksız eleştirdik. Yoksa selden yıkılan Karadeniz'de insanların kafasına çay poşetleri atarak miting yapıp sosyal mesafeyi yerle yeksan eden sn cumhurbaşkanını mı haksız eleştirdik. Kınalı Ada pandemi hastanesini diyanete peşkeş çekip hastane lazım olunca Atatürk hava limanının iki milyarlık pistini bozarak üzerine hastane inşa edenler doğru yaptı da biz mi haksız eleştirdik. Şimdi sahra çadırları hastaneleri kurmaya niyetlenen sağlık bakanlığı daha dün kapattığı hastaneleri imara açarak müteahhitlere vermelerini haklı ve doğru mu görüyorsunuz ki eleştiriler zatialinizi rahatsız etti. Askeri hastaneleri hiç hatırlamıyorum demeyin sakın zira yaşınız yetişir o muhteşem hastanelere, ne oldu bu hastaneler sn milletvekilim. Eleştiride haksızmıyız. Sağlık çalışanlarına 3500 gösterge gerçek oldu da biz mi inkar edip eleştiri yaptık.
Yoksa damat bakan hazretlerinin ardı arkası kesilmeyen ekonomide büyüdük masalları sn milletvekiline inandırıcı mı geliyor.  Muhalefeti eleştiren muhalefet örneği ile malesef MHP tarih yazmaya devam ediyor. Tüm dünyada devlete karşı vatandaşı savunma görevi muhalefete düşerken, MHP malesef yöneticileri sayesinde anlaşılmaz bir muhalefet taktiği izliyor. dedi. 
"YANLIŞLAR KARŞISINDA SUSMAYACAĞIZ"
Açıklamasında, "MHP yönetimi ve sayın milletvekili ele alınamaz savunulamaz tutum ve gayretleri karşısında umarız tez zamanda vicdanları ile oturup muhasebe yaparlar." ifadelerini de kullanan Karakoçluoğlu, "Ama bizim vicdanımız rahat değil sayın milletvekili. Biz yanlışlar karşısında susmadan ve dahi usanmadan sizi rahatsız etmeye devam edeceğiz." dedi.