Müge Anlı Kayseri cinayetinde abla şüphesini ortaya çıkardı

Müge Anlı Kayseri cinayetinde abla şüphesini ortaya çıkardı
TAKİP ET >> Google News ile Takip Et

Kayseri’de 12 yıl önce ortadan kaybolan Filiz Karadavut’u öldürdüğünü itiraf eden ve tutuklanan eniştesi Umut Çakırer’in itirafından vazgeçerek suçlamaları reddetmesi üzerine ilginç gelişmeler yaşanıyor.

Bilindiği gibi Kayseri polisinin faili meçhul cinayet dosyasını yeniden açması sonucunda gözaltına alınan Umut Çakırer, emniyetteki ifadesinde cinayeti itiraf etti.

( 12 Yıllık Sır Cinayet Çözüldü haberimizi okumak için TIKLAYIN)

Cinayeti nasıl işlediğini, baldızının cesedini nasıl ortadan kaldırdığını ayrıntılarıyla itiraf eden enişte tutuklanarak cezaevine gönderildi.

(Eniştenin tutuklandığını yayınladığımız haberimizi okumak için TIKLAYIN)

Umut Çakırer tutuklu olarak yargılandığı davada daha önce itiraf ettiği cinayeti inkar etti. Umut Çakırer’in eşi yani 12 yıl önce ortadan kaybolan ve Umut Çakırer’in öldürdüğünü itiraf ettiği Filiz Karadavut’un ablası Çiğdem Çakırer de kocasının suçsuz olduğunu söyledi.

(Cinayeti itiraf eden eniştenin mahkemede inkar ettiği haberimizi okumak için TIKLAYIN)

Geçtiğimiz hafta yapılan duruşmada Cumhuriyet Savcısı olayla ilgili mütalaasını verirken cinayeti itiraf eden enişte Umut Çakırer’e de ek savunma hakkı verdi, duruşma önümüzdeki aya ertelendi.

(Baldız cinayetinde Savcının mütealasını verdiği haberimizi okumak için TIKLAYIN) 

Duruşma önümüzdeki aya ertelenirken kocasının suçsuz olduğunu ve kardeşini öldürmediğini savunan Çiğdem Çakırer, ATV’de yayınlanan Müge Anlı ile Tatlı Sert Programı’na katıldı, “Kocam, kardeşimi öldürmedi. Filiz yaşıyor. Filiz’e sesleniyorum. Çıksın ortaya, yuvamı dağıtmasın” dedi.

Çiğdem Çakırer, eşinin kardeşini öldürdüğüne inanmadığını belirterek kardeşini kaybolmasından 1,5-2 yıl sonra bir sağlık ocağının önünde gördüğünü iddia etti ve yaşadığını düşündüğünü söyleyerek ortaya çıkmaması halinde yuvasının dağılacağını söyledi.

ATV’de yayınlanan Müge Anlı’nın Programı’nda dehşet verici bir şüphe ortaya çıktı.

"CİNAYETTE KIZIMIN PARMAĞI OLABİLİR"

Çiğdem Çakırer'in annesi ve erkek kardeşi de Müge Anlı’nın programına katılırken dehşet verici şüpheyi de dile getirdiler.

Anne Durna Karadavut, "Cinayette kızımın da parmağı olabilir. Çiğdem 'yuvam dağılmasın' diye beni susturdu." diye konuştu.

"ABLAMDAN ŞÜPHELENİYORUM"

Erkek kardeş Murat Karadavut ise ablası Çiğdem Çakırer'in sürekli kendilerini tehdit ettiğini belirterek, "Ablamın da cinayette parmağı olduğundan şüpheleniyorum." dedi.

Konuyla ilgili bundan sonra neler olacağı kamuoyunda büyük bir merak konusu oldu.