Müftüler o ilçede toplandı!

Kayseri'de Ramazan öncesi Müftüler toplandı. Toplantıda yapılan çalışmalar masaya yatırıldı ve aynı zamanda görüş alışverişinde bulunuldu. Toplantıya İl Müftüsü Yusuf Akkuş başkanlık yaptı. Detaylar Kayseri haber bülteninde.

Müftüler o ilçede toplandı!
TAKİP ET >> Google News ile Takip Et

Kayseri'de görev yapan ilçe Müftüleri Sarıoğlan ilçesinde bir araya geldi. 2024 yılı Mart ayı ilçe Müftüleri toplantısı Sarıoğlan ilçesinde yapıldı. Kayseri İl Müftüsü Yusuf Akkuş'un başkanlık yaptığı toplantı öncesinde  Sarıoğlan Belediye Başkanı Bekir Ayyıldırım’ı da makamında ziyaret eden İl Müftüsü Akuş ve beraberindeki Müftü yardımcıları yapılan çalışmalarla ilgili istişarede bulundu.

Müftüler o ilçede toplandı!

Toplantıda ne konuşuldu?

Daha sonra Sarıoğlan İlçe Müftülüğü Diyanet Gençlik Merkezi’nde İlçe Müftüleri toplantısı yapıldı. İl Müftüsü Akkuş’un açılış konuşmasıyla başlayan toplantı ile ilgili yapılan açıklamada, 'Din Hizmetleri Genel Müdürlüğü’nün Hafızlık ve Kur’an-ı Kerim’i Güzel Okuma Yarışmaları, 12 Mart İstiklal Marşının Kabulü ve Mehmet Akif Ersoy’u Anma Günü ile 18 Mart Çanakkale Deniz Zaferi ve Şehitleri Anma Günü Etkinlikleri, Şehirlerin Kalbi Camide Buluşalım, 8 Mart Dünya Kadınlar Günü Faaliyetleri, 2024 Yılı Ramazan Ayı Talimatı ve Kitap Oku -Yorum Projesi konulu yazıları, Eğitim Hizmetleri Genel Müdürlüğü’nün Kur’an Kurslarında Uygulanan Sportif ve Sanatsal Faaliyetler, Kur’an Kurslarında Tespit Edilen Eksikliklerin Giderilmesi ve gündemdeki diğer konular görüşüldü' denildi. 

Müftüler o ilçede toplandı!