Müftüler İncesu'ya akın etti

Kayseri'nin il ve ilçe müftüleri İncesu'da buluştu. İl ve ilçe müftüleri neden İncesu ilçesinde bir araya geldi? Detaylar Kayseri Olay'ın Kayseri haber bülteninde.

Müftüler İncesu'ya akın etti
TAKİP ET >> Google News ile Takip Et

İl ve ilçe müftülükleri arasındaki koordineyi güçlendirmek, yürütülen iş ve işlemlerde birlikteliği sağlamak, hizmette verimliliği arttırmak ve yapılan hizmetleri yerinde görmek maksadıyla; İl Müftüsü Yusuf Akkuş’un başkanlığında ve İncesu İlçe Müftülüğü ev sahipliğinde 2024 Yılı Ağustos Ayı İlçe Müftüleri Toplantısı gerçekleştirildi. İlçe müftüleri toplantısına il müftü yardımcıları ve ilçe müftüleri katıldı.

İl Müftüsü Akkuş’un açılış konuşmasıyla başlayan toplantıda, Hac ve Umre Hizmetleri Genel Müdürlüğü’nün ‘2025 Hac Ön Kayıt İşlemleri, 2024-2025 Yılı Umre Organizasyonu Talimatı’, Din Hizmetleri Genel Müdürlüğü’nün ‘Yaşlılara Yönelik Etkinlikler, 1071 Malazgirt Zaferi Anma Etkinlikleri ve Su Verimliliği Konusunda Vatandaşlarımızın Bilgilendirilmesi’, Eğitim Hizmetleri Genel Müdürlüğü’nün ‘100. Yılda Çocuklarımızla 100 Şenlik, Mezunlar Buluşması’ ve gündemdeki diğer konular görüşüldü.