Müdürün peşinden O isim de İzmir'e gitti

Cumhurbaşkanlığı atama kararları doğrultusunda, Kayseri İl Tarım ve Orman Müdürü Mustafa Şahin İzmir il müdürü olarak atanmasının ardından O isim de İzmir'e gitti. Ayrıntılar Kayseri Olay Gazetesi olarak hazırladığımız haber bülteninde…

Müdürün peşinden O isim de İzmir'e gitti
TAKİP ET >> Google News ile Takip Et

Cumhurbaşkanlığı atama kararları doğrultusunda Kayseri İl Tarım ve Orman Müdürü Mustafa Şahin İzmir İl Müdürü olarak atanırken, yerine de Aksaray İl Müdürü Bülent Saklav atanmıştı. Bülent Saklav Kayseri’deki görevine hızlı bir başlangıç yaparak dikkatleri üzerine çekerken, Şahin’in ardından ikinci bir isme İzmir yolu göründü. Kayseri İl Tarım ve Orman Müdürlüğü’nde Balıkçılık ve Su Ürünleri Müdürü olarak görev yapan Bülent Canatan İzmir Tarım ve Orman Müdürlüğü’ne tayin oldu.

Müdürün peşinden O isim de İzmir'e gitti

Canatan Kayseri İl Tarım ve Orman Müdürü Bülent Saklav’a veda ziyaretinde bulundu. Ziyaret Kayseri İl Tarım ve Orman Müdürlüğü’nün sitesinde, “İzmir İl Tarım ve Orman Müdürlüğüne tayin olan Balıkçılık ve Su Ürünleri Şube Müdürümüz Bülent CANATAN İl Müdürümüz Bülent SAKLAV’a veda ziyaretinde bulundu. Şube Müdürümüze hizmetleri için teşekkür ediyor yeni görev yerinde başarılarının devamını diliyoruz” ifadeleriyle paylaşıldı.