Müdür Saklav yangın yerini inceledi

Kayseri'nin Develi ilçesi Epçe ve Gömedi Mahallelerindeki tarım arazisinde çıkan yangın, hızla yayılarak geniş bir alana zarar verdi. İl Tarım ve Orman Müdürü Bülent Saklav ve teknik ekipler, zarar gören hububat ekili alanlarda incelemelerde bulundu. Detaylar Kayseri Olay'da...

Müdür Saklav yangın yerini inceledi

Kayseri'nin Develi ilçesindeki Epçe ve Gömedi Mahallelerinde çıkan tarım arazisi yangınıyla ilgili olarak, ekiplerin söndürme çalışmaları devam ediyor. Yangının sebebi henüz belirlenememiş olup, mahalle sakinlerinin ihbarı üzerine olay yerine çok sayıda itfaiye ekibi sevk edilmişti.

Müdür Saklav yangın yerini inceledi

Develi Kaymakamı Yusuf Turan, Kayseri İl Tarım ve Orman Müdürü Bülent Saklav, İl Müdür Yardımcısı Mehmet Demirbaş, Bitkisel Üretim Şube Müdürü Ertan Karakaya, İlçe Müdürü Hasan Avanoğlu, Ziraat Odası Başkanı Mehmet Murat ve teknik ekipler yangın bölgesinde incelemelerde bulundu. Hububat ekili alanlarda meydana gelen zararı yerinde değerlendiren ekip, yangın sonrası bölgedeki durumu gözlemledi. İl Müdürü Bülent Saklav, anız yangınları konusunda mahalle sakinlerine geçmiş olsun dileklerini iletti.

Müdür Saklav yangın yerini inceledi