Müdür Kenci Kayseri'den ayrıldı

Ziraat Bankası İncesu Şube Müdürü Gülhanım Kenci, Hanak - Ardahan Şube Müdürlüğüne atanması nedeniyle İncesu'dan ayrıldı. Kenci, sosyal medya hesabından İncesu halkına veda mesajı yayımladı. Detaylar Kayseri Olay Haber'de...

Müdür Kenci Kayseri'den ayrıldı

Ziraat Bankası İncesu Şube Müdürü Gülhanım Kenci, Kayseri'den ayrıldı. Kenci'nin yeni görev yeri Hanak - Ardahan Şube Müdürlüğü oldu. Kenci, sosyal medya hesabından yaptığı veda mesajında, “Sevgili İncesu Halkı, 2 yıldır görev yaptığım Ziraat Bankası İncesu Şube Müdürlüğü görevimden, Hanak/Ardahan Şube Müdürlüğüne atanmam nedeniyle bugün ayrılmış bulunmaktayım. Bu süre zarfında İncesu ve halkı için çalışma arkadaşlarım ile birlikte elimden geleni yaptım. Bana bu süreçte destek olan tüm İncesu halkına sevgi ve saygılarımı sunuyorum. İyi ki tanıdım sizleri. Sevgiyle kalın,” ifadelerine yer verdi.

Kenci, Hanak - Ardahan Şube Müdürlüğü görevine atandı

İncesu’da görev yaptığı sürede halkın sevgisini kazanan Gülhanım Kenci, Hanak - Ardahan Şube Müdürlüğü görevine atandı. Kenci, İncesu’da geçirdiği süre boyunca vatandaşın büyük sevgisini kazandı.