Müdür imzayı attı! Milyonluk projesi için destek almaya hak kazandı!

Kayseri'de toplam proje tutarı 14 milyon TL olan yatırımcı projesine destek almaya hak kazandı. Bu kapsamda hazırlanan sözleşme Tarım ve Orman Müdürü Bülent Saklav tarafından imzalandı. Detaylar Kayseri haber bülteninde.

Müdür imzayı attı! Milyonluk projesi için destek almaya hak kazandı!
TAKİP ET >> Google News ile Takip Et

Tarım ve Orman Bakanlığı tarafından yürütülen Kırsal Kalkınma Destekleri Kapsamında Tarıma Dayalı Yatırımların Desteklenmesi amacıyla proje başvuruları Bakanlık tarafından değerlendirilmişti.

Toplam tutarı 137.845.090,83 TL  olan 66 adet başvuru destekleme kapsamına alındı

Kayseri'ye 2023-2024 döneminde Bakanlık tarafından uygun görülen başvurular hibe sözleşmesi imzalamaya hak kazanmıştı. Bu kapsamda toplam tutarı 137.845.090,83 TL  olan 66 adet başvurunun destekleme kapsamına alındığı açıklanmıştı. Desteklenecek projeler de Tarım ve Orman Müdürlüğünde ilan edilmişti.

Müdür imzayı attı! Milyonluk projesi için destek almaya hak kazandı!

Proje tutarı 14 milyon TL olan projeye destek çıktı

Diğer yandan Kayseri'de Kırsal Kalkınma Yatırımlarının Desteklenmesi kapsamında toplam proje tutarı 14 milyon TL olan projesine destek almaya hak kazanan yatırımcı ile hibe sözleşme imzaladı. Tarım ve Orman Müdürü Bülent Saklav, Bakanlığı temsilen sözleşmeye imza attı ve hayırlı olması temennisinde bulundu.