Müdür imzayı attı! Kayseri'ye neler yapılacak neler

Kayseri'de Müdür imzayı attı. Peki neler yapılacak? Devlet Su İşleri (DSİ) 12'nci Bölge Müdürü Bölge Müdürü Rahmi Şahin sözleşmeye imza attı. Sözleşme kapsamında Kayseri'ye yapılacak işler de açıklandı. Detaylar Kayseri haber bülteninde.

Müdür imzayı attı! Kayseri'ye neler yapılacak neler
TAKİP ET >> Google News ile Takip Et

Kayseri'de Devlet Su İşleri (DSİ) 12'nci Bölge Müdürü Bölge Müdürü Rahmi Şahin sözleşmeye imzayı attı. Sözleşme kapsamında yapılacak işler ise merak konusu oldu. 

DSİ'den sözleşme ile ilgili açıklama

Konuyla ilgili olarak, Kayseri Develi Ovası Sol Sahil Sulamaları İkmali 2'nci Kısım (Gümüşören Barajı) (Batı Hattı) Sözleşmesinin Bölge Müdürü  Rahmi Şahin tarafından imzalandığı belirtildi. 88 bin 500 dekar alanın modern borulu sistemle sulanacağı sözleşme kapsamında;
yaklaşık 252 km uzunluğunda muhtelif tip, çap ve basınçtaki HDPE, CTP ve çelik boruların temini ve döşenmesi de yapılacak.

Müdür imzayı attı! Kayseri'ye neler yapılacak neler

İmzalanan sözleşme kapsamında neler yapılacak?

Yine sözleşme çerçevesinde şebeke hattı üzerindeki sanat yapısının yapılması da var. İncesu Pompa İstasyonu, İnşaat, Mekanik, Elektrik ve ENH işlerini yapılması da yine imza altına alınan sözleşme ile hayata geçirilecek. DSİ'den yapılan açıklamada ayrıca Şahin'in imzaladığı sözleşme ile birlikte yapılacak diğer işler ise şu şekilde belirtildi: Drenaj Kanalları ve üzerindeki sanat yapılarının yapılması, işletme bakım yollarının yapılması ve sahadaki YAS kuyularının ve ENH'ların demontajı yapılacaktır.