Müdür geri döndü!

Kayseri'de uzun yıllar Milli Eğitim Müdürü olarak görev yapan Erdoğan Ayata geri döndü. İşte Ayata'nın yeni görevi. Detaylar Kayseri haber bülteninde.

Müdür geri döndü!
TAKİP ET >> Google News ile Takip Et

Kayseri’de 8 yıl Milli Eğitim Müdürü olarak görev yapan Erdoğan Ayata, 2011 yılında Eskişehir Milli Eğitim Müdürü İbrahim Ceylan’ın Kayseri’ye atanmasının ardından Eskişehir’e atanmıştı. Ayata, daha sonra 2012 yılında Kırşehir Milli Eğitim Müdürlüğü görevlerinde de bulunduktan sonra emekli oldu ve özel eğitim kurumlarında  da yöneticilik yaptı. 
Müdür geri döndü!
O okula müdür oldu
Erdoğan Ayata ile ilgili dikkat çeken bir gelişme yaşandı. Eğitim-Öğretim yılının başlamasına az bir süre kala Ayata, Kayseri OSB Teknik Koleji Müdürü olarak göreve başladı. Yaklaşık 15 gün önce bu görevine başlayan Ayata, “Ara eleman değil aranan eleman” sloganıyla çalışmalara başladıklarını söyledi. 
Müdür geri döndü!
Bu okulun temelleri benim dönemimde atıldı
OSB Teknik Koleji’nin temellerinin kendisinin de Kayseri Milli Eğitim Müdürü olduğu dönemde atıldığını ifade eden Ayata, “Ben bu projenin ilk yıllarında yer aldım. O dönem devlet büyüklerimizle, şehrimizin yöneticileriyle birlikte bu projenin temelini attık yakından biliyorum. İnşallah bundan sonraki süreçte bu önemli projeyi en iyi seviyelere getirmenin mücadelesini vereceğiz. Bu proje sanayi, eğitim iş birliğinin de en güzel örneklerinden biri. Öğrencilerimizi en iyi şekilde yetiştirmek amacıyla çalışacağız. Sanayimizin ihtiyacı olan nitelikli personeli yetiştireceğiz. Bu yolla hem Kayseri ekonomisine hem ülke ekonomisine hem de üretim gücümüze güç katacağız” diye konuştu. 
Müdür geri döndü!
Hangi bölümler var?
Diğer yandan Organize Sanayi Bölgesi’nde yer alan OSB Teknik Koleji’nin bünyesinde Mobilya ve İç Mekan Tasarımı, Bilişim Teknolojileri, Elektrik-Elektronik Teknolojisi, Makine teknolojisi, Metal teknoloji ve Tasarım Teknolojileri bölümleri yer alıyor. Bölümlerden mezun olan öğrenciler işsiz kalmıyor. İş garantili kolejde 200’ün üzerinde mezun veriliyor. 
Müdür geri döndü!