Develi Başsavcısı Altıntaş'tan Müdür Aydın'a anlamlı hediye!

Kayseri İl Emniyet Müdürü Atanur Aydın, Develi Cumhuriyet Başsavcısı İlteriş Altıntaş'a ve Develi Kaymakamı Yusuf Turan'a ziyarette bulundu. Detaylar Kayseri Olay'ın Kayseri haber bülteninde…

Develi Başsavcısı Altıntaş'tan Müdür Aydın'a anlamlı hediye!

Kayseri İl Emniyet Müdürü Atanur Aydın, Develi Cumhuriyet Başsavcısı İlteriş Altıntaş’a bir ziyaret gerçekleştirdi.

Ziyaret sırasında Başsavcı Altıntaş 13 Mart 2024 tarihinde Şırnak'ta şehit olan Polis Memuru İlker Duran’ın özel harekat üniformasını Emniyet Müdürü Aydın'a hediye etti. Müdür Aydın, Emniyet Teşkilatı'na verdikleri desteklerden dolayı Başsavcı Altıntaş’a teşekkür ederken, görevlerinde başarılar diledi.

Ziyaretle ilgili Kayseri Emniyet Müdürlüğü ise şu açıklamada bulundu "İl Emniyet Müdürümüz Sayın Atanur Aydın, Develi Cumhuriyet Başsavcısı Sayın İlteriş Altıntaş’a ziyarette bulundu. Sayın Başsavcımız 13.03.2024 tarihinde Şırnak ilinde Şehit olan Polis Memuru İlker Duran’ın Özel Harekat Üniformasını hediye etti. Emniyet Teşkilatımıza verdikleri desteklerden dolayı kendilerine teşekkür eder görevlerinde başarılar dileriz. Şehitlerimize ve ebediyete irtihal etmiş gazilerimize Allah’tan rahmet hayattaki gazilerimize sağlıklı uzun ömürler dileriz."

Kaymakam Yusuf Turan'ı ziyaret etti

Kayseri Emniyet Müdürü Atanur Aydın'ın Develi'de ziyaret ettiği bir başka adres ise Develi Kaymakamlığı oldu. Develi Kaymakamı Yusuf Turan'ı da ziyaret eden Aydın Emniyet Teşkilatına verdikleri desteklerden dolayı teşekkür ederek görevlerinde başarılar diledi.

Müdür Aydın'dan Develi Başsavcısı Altıntaş'a anlamlı hediye!