Mobil Başkan Büyükbürüngüz'de vatandaşlarla buluşacak!

Melikgazi Belediyesi'nin mobil uygulaması bugün saat 13.00'te Büyükbürüngüz Mahallesi'nde olacak. Ayrıntılar Kayseri Olay haberde…

Mobil Başkan Büyükbürüngüz'de vatandaşlarla buluşacak!
TAKİP ET >> Google News ile Takip Et

Melikgazi Belediyesi’nin vatandaşların talep ve önerilerini dinleyip, sorunları yerinde tespit etmek amacıyla hayata geçirdiği Mobil Başkan uygulaması devam ediyor. Uygulama kapsamında Mobil Başkan bugün (27 Eylül Cuma) saat 13.00’de Büyükbürüngüz Mahallesi Merkez Camii önünde olacak. 
Melikgazi Belediye Başkanı Mustafa Palancıoğlu, Haziran ayında başlatılan uygulamayı ‘Yeni uygulamamız “Mobil Başkan” uygulaması. Aslında iletişim merkezimiz vasıtasıyla, whatsapp ihbar hattımız vasıtasıyla vatandaşlarımız taleplerini belediyemize en hızlı şekilde iletiyorlar. Bunu daha da hızlandıracağız inşallah. Vatandaşımızla zaten iç içeyiz ama daha da yakın olmak için mahallelerimizde inşallah yeni bir uygulama başlatıyoruz…’ diye duyurmuştu. 


Vatandaşın Belediyeye gelmesine gerek kalmayacak


Başkan Palancıoğlu uygulamayla ilgili olarak yaptığı açıklamadı, vatandaşların belediyeye gelmesine gerek kalmayacağını belirterek, ‘Mobil Başkan aracımızla gideceğiz, tüm teknik ekibimiz orada olacak. Vatandaşlarımızın belediyeye gelmesine gerek kalmadan, yanlarına giderek taleplerini dinleyeceğiz, beraber çay içeceğiz, sohbetlerimizi yapacağız ve inşallah ihtiyaçlarını gidermeye çalışacağız. Bu uygulamamız haftanın belirli günlerinde birçok mahallemizde devam edecek. Yer ve zaman bilgilerini SMS ile vatandaşlarımıza ileterek bilgilendirme yapacağız. Bizi takip etmeye devam edin. Mobil Başkan uygulamasıyla sizlere daha yakın olacağız. Yeni uygulamamız hayırlı olsun.’ sözleriyle uygulamanın amaçlarını dile getirmişti.