MKYK Üyesi Satılmış: 'İstifa haberleri gerçeği yansıtmıyor'

Büyük Birlik Partisi Merkez Karar Yönetim Kurulu Üyesi Hakan Satılmış, Kayseri İl Başkanlığı'ndaki 'istifa' haberlerinin gerçeği yansıtmadığını açıkladı. Detaylar Kayseri Olay'ın Kayseri haber bülteninde…

MKYK Üyesi Satılmış: 'İstifa haberleri gerçeği yansıtmıyor'
TAKİP ET >> Google News ile Takip Et

Büyük Birlik Partisi (BBP), Kayseri İl Başkanlığı'nda geçtiğimiz günlerde bir görev değişikliğe gitmiş ve İl Başkanlığı görevini yürüten Erkan Demirci'yi 10 Ekim 2024 tarihinde görevinden alarak yerine Murat Kelek'i atamıştı.

BBP MKYK Üyesi Hakan Satılmış tarafından yapılan açıklamada, görev değişikliğinin 12 Kasım 2024 tarihinde il başkanları toplantısı sonrası taraflara tebliğ edildiği ve 15 Ekim'de devir-teslim töreninin gerçekleştirileceği belirtildi.

Bazı yerel basında yer alan "istifa" haberlerinin gerçeği yansıtmadığına dikkat çeken Satılmış, görevden alınan bir il başkanının istifa etmesi gibi bir durumun söz konusu olmadığını ifade etti.

Yeni il başkanı Murat Kelek'e ve oluşacak yeni yönetime başarılar dileyen parti, kamuoyuna saygıyla duyurdu.

Merkez Karar Yönetim Kurulu (MKYK) Üyesi Hakan Satılmış konuyla ilgili şu açıklamada bulundu:  "Büyük Birlik Partimizin 10.10.2024 tarihine kadar Kayseri İl Başkanlığı görevini yürüten Erkan Demirci, bahse konu tarihte kendisine teşekkür edilerek resmi olarak görevden alınmış olup, 11.10.2024 tarihinde MKYK üyemiz Murat Kelek il başkanlığı görevine atanmıştır.

Söz konusu görev değişimi 12.11.2024 tarihinde il Başkanları toplantısı sonrası taraflara tebliğ edilmiş ve 15 Ekim’de görev devir-teslim programı yapılması hususunda da mutabık kalınmıştır.

Bugün bir kısım yerel basına yansıyan istifa haberleri gerçeği yansıtmamakta olup, görevden alınan bir il başkanının istifa etmesi gibi bir durum söz konusu değildir.

İl Başkanımız Murat Kelek’e ve yeni oluşacak olan yönetime başarılar dileriz. Kamuoyuna saygıyla duyurulur."