Mimar Güntülü Gündoğ, Mimarlar Odası Kayseri Şubesi'ne başkan adaylığı açıkladı

Mimar Güntülü Gündoğ, Mimarlar Odası Kayseri Şubesi'ne  başkan adaylığı açıkladı
TAKİP ET >> Google News ile Takip Et

Mimar Güntülü Gündoğ, düzenlediği basın toplantısında Mimarlar Odası Kayseri Şubesi’nin yapılacak olan genel kurulu öncesinde adaylığını açıkladı.
Mimarlar Odası Kayseri Şube Binası’nda basın toplantısı düzenleyen mimar Güntülü Gündoğ, yönetim kurulunu tanıttı ve başkanlığa adaylığını açıkladı. Toplantıda konuşan Gündoğ, "Bildiğiniz üzere 3-2 Şubat tarihinde Mimarlar Odası Kayseri Şubesi’nin genel kurulu ve akabinde de seçimleri gerçekleşecek. Bu seçimler için biz bir yola çıktık. Ekip olmanın önemine inanarak bu yola baş koyduk ve birliktelik sağlayarak kamuoyuna duyuru yapmak için bir araya geldik. Bildiğiniz üzere Mimarlar Odası Kayseri Şubesi bu dönem 14. yönetim kurulunu belirleyecek. Yaklaşık 2 dönemdir Mimarlar Odası Kayseri Şubesi’nde 2. başkanlık görevini yürütmekteyim. Daha öncesinde de yönetimin farklı kademelerinde birçok aşamasında görev yaptım. Biz öncelikli olarak bilginin ve birikimin önemine inanıyoruz. Bir kurumun kişiden kişiye aktaracağı bilginin ne kadar önemli olduğunu hep beraber görüyoruz ve bu doğrultuda çalışıyoruz" ifadelerini kullandı.
Gündoğ, "Biz her şeyden önce usta olmadan talebe olmanın gerekliliğine inanıyoruz. Öncelikle kendimizi yetiştirmemiz gerektiğine ve kendimizi yetiştirdikten sonra etrafımıza bir şeyler katabileceğimize inanıyoruz. Bugüne kadar da bu doğrultu da çalıştık. Başkanımız Eda Velibaşoğlu’nun görevi bırakmasıyla beraber bizde göreve talip olduğumuzu bildirdik" dedi.