Milletvekilinden davet var! 11 Eylül'de başlayıp 4 gün sürecek

Anadolu'nun önde gelen fuar etkinliklerinden biri olan KAPEX Anadolu Kapı, Pencere ve Aksesuarları Fuarı, 11-14 Eylül 2024 tarihlerinde Kayseri OSB Uluslararası Fuar Merkezinde düzenlenecek. Detaylar Kayseri Olay'ın Kayseri haber bülteninde…

Youtube Kanalı
Youtube Kanalı
Abone Ol
Milletvekilinden davet var! 11 Eylül'de başlayıp 4 gün sürecek

Anadolu'nun önde gelen fuar etkinliklerinden biri olan KAPEX Anadolu Kapı, Pencere ve Aksesuarları Fuarı, 11-14 Eylül 2024 tarihleri arasında Kayseri OSB Uluslararası Fuar Merkezinde kapılarını açacak. Bu büyük etkinlik, uluslararası kapı ve pencere sektöründen birçok firmayı bir araya getirecek.

Kayseri OSB Uluslararası Fuar Merkezinin fuar hazırlıkları, AK Parti Kayseri Milletvekili Şaban Çopuroğlu ve AK Parti Melikgazi İlçe Başkanı Tayyar Şahin ziyaret etti. Çopuroğlu, sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada, sanayicilere fuarı ziyaret etmeleri çağrısında bulunarak, “Sanayicimizin yanındayız. 11-14 Eylül’de Kayseri OSB Fuar Merkezinde gerçekleşecek kapı fuarı hazırlıklarını yerinde inceledik” ifadelerini kullandı.

Fuarın katılımcı ürün grupları oldukça kapsamlı. Fuarda, kapı ürünleri, PVC kapı aksesuarları ve teknolojileri, pencere ve cephe sistemleri, ham maddeler, yalıtım malzemeleri, pencere mekanizmaları, kepenk, panel, pano ve bölme sistemleri, pencere imalat makineleri ile alüminyum işleme teknolojileri gibi birçok sektörel yenilik sergilenecek.

Fuar, katılımcılara işbirlikleri geliştirme, sektördeki son trendleri yakından takip etme ve yenilikçi ürünleri görme fırsatı sunacak.