Milletvekili Tamer: Çiftçi kardeşlerimizin oyu kimseni cebinde değil

AK Parti Kayseri Milletvekili İsmail Tamer, Pancar Kooperatifi'nin mevcut Başkanı ve adayı Hüseyin Akay'a da 'Çiftçi kardeşlerimizin oyu kimseni cebinde değil' demiş!

Milletvekili Tamer: Çiftçi kardeşlerimizin oyu kimseni cebinde değil
TAKİP ET >> Google News ile Takip Et

AK Parti Kayseri Milletvekili İsmail Tamer, Kayseri Pancar Kooperatifi’nin 7 Temmuz’da yapacağı seçimli genel kurul öncesince mevcut Başkan ve yeniden aday olduğu belirtilen Hüseyin Akay’ın karşısına rakip olarak çıkan Erkan Öztürk ve ekibini ziyaret etti. 
Ziyarete ilişkin olarak açıklama yapan Başkan adayı Erkan Öztürk, “Sayın Milletvekilimiz İsmail Tamer beye nezaket ziyaretlerinden dolayı çok teşekkür ederim” dedi.
Ziyarette konuşan AK Parti Milletvekili İsmail Tamer de, Erkan Öztürk ve ekibine başarılar dileyerek, “Yolunuz açık olsun” diye konuştu.
BİZ PANCAR KOOPERATİFİ SEÇİMLERİNDE TARAFSIZIZ
Mevcut Başkan ve aday Hüseyin Akay’ı da dün ziyaret ettiğini dile getiren Milletvekili Tamer, “O ziyarette kendilerine de çiftçi kardeşlerimizin oyunun kimsenin cebinde olmadığını söylemiştim. Burada da aynı şeyleri söylüyorum” dedi. AK Parti İl Başkanı Şaban Çopuroğlu’nun, Olay Türk TV’de yaptığı açıklamaları da hatırlatan Tamer, tarafsız olduklarını ve seçimi kim kazanırsa kazansın yanlarında olacaklarını belirtti.
BU ZİYARET YANLIŞ ANLAŞILMASIN
“Çiftçi kardeşlerimize en iyi hizmet edecek kim varsa ol seçimi alacaktır” diyen Tamer, şunları söyledi: 7 Temmuz’da Şeker Fabrikası ile ilgili seçim olacak. Bu seçimde de şu an görünen iki aday var. Biri mevcut aday Hüseyin Akay Bey, birisi de grup olarak ifade ettiğimiz arkadaşlarımız söz konusu. Erkan bey Sivaslılar Derneği’nde yönetimde olan arkadaşımız . Çok doğal olarak her zaman birlikte hareket ettiğimiz , burada Kayseri’deki Sivaslı kardeşlerimizin her zaman yanında olmaya çalıştığımız, yardım edebildiğimiz kadar ettiğimiz önemli bir çalışma arkadaşımız. Dolayısıyla dün akşam itibariyle ben mevcut yönetimi de ziyaretine gitmiştim. Bu ziyaret yanlış anlaşılmasın. Kimseye destek anlamında değildir. Zaten orada da belirtti, ifade ettim. Burada zaten seçime girecek çiftçi kardeşlerimiz, onların oyu da kimseni cebinde olmadığını söylemiştim, aynı şeyi söylüyorum. Çiftçi kardeşlerimize en iyi hizmet edecek kim varsa ol seçimi alacaktır diye düşünüyoruz. Biz parti olarak da herhangi bir zaten il başkanımız Şaban Çopuroğlu da açıklamış. Ben de onun açıklamasını dün itibariyle gördüm. Onunda ifade etmiş olduğu gibi taraf olamayız. Biz ancak seçilen arkadaşlarımızın her zaman yanında olacağımızı ifade etmiştik, aynı duygular içerisindeyim. Arkadaşlarımızın düzgün bir seçimi, tarafsız bir şekilde devam etmesi ve bizim de burada kazanan arkadaşlarımızı tebrik etmemiz şeklinde olacaktır diye düşünüyoruz. Yolunuz açık olsun. Hayırlı uğurlu olsun diyorum.
AK Parti Milletvekili İsmail Tamer, bir süre Pancar Kooperatifi Başkan adayı Erkan Öztürk ve ekibiyle de sohbet ederek, görüş alışverişinde de bulundu.